Bobbi Brown v Sloveniji

Kmalu: Bobbi Brown v Sloveniji!!! Jeeeeeeej!!! Migam s prsti na nogi, kar je v tem trenutku zaradi zdravstvenega stanja (bolje rečeno ležanja) približno enako, kot če bi skakala do stropa.

Si zdaj predstavljaš nekega črnca s trobento v roki in hud koncert pod kostanji v Katrci? Nope, ‘usrala’ si ga približno tako, kot sem ga sama, ko sem pred dvajsetimi leti za NJO slišala prvič. Bobbi Brown (in to je njeno pravo ime) je ena najboljših in najbolj priznanih visažistk na svetu, ki je ustvarila looke za številne naslovnice zvenečih revij (Cosmopolitan, Vouge, Glamour …), kampanije priznanih modnih hiš (Michael Kors, Vera Wang …) in prepoznavne videze znanih obrazov Christy Turlington, Kate Moss, Susan Sarandon … Predvsem pa je ustvarila svojo znamko ličil in izdelkov za nego obraza Bobby Brown Cosmetics, ki poudari naravno lepoto žensk ne glede na starost, etnično pripadnost ali potrebe kože. In prav ta del, kozmetika Bobbi Brown prihaja v Slovenijo, ekskluzivno v Mueller na Čopovi v Ljubljani, od 15.7. 2015 dalje.

Beautyfullblog bobbi-brown-v-sloveniji 2

Super izdelki

Kozmetika Bobbi Brown me je navdušila, ko me je popustilo eksperimentiranje z odštekanimi looki. Kljub temu, da sem jo dosedaj kupovala v Londonu, v Lafayette v Parizu ali na večjih letališčih, se k njej vračam ker ima:

 • super kvalitetne izdelke, ki vsebujejo veliko naravnih učinkovin
 • čudovite naravne barve senčil in šmink ter res veliko izbiro odtenkov pudrov
 • teksture, ki se zlijejo s kožo, da make-up, npr. puder sploh ni viden
 • obstojne formule
 • izdelke s preprostim načinom uporabe

Na LISTI ŽELJA je na prvem mestu BBU Palette, paleta v kateri je 13 odtenkov ‘lahkih’ korektorjev, 14 odtenkov kremnih korektorjev in 20 odtenkov kremnih pudrov.  V mojem profi make-up kufru pa so vedno:

 1. PALETA SENČIL v naravnih tonih, ki jo uporabljam za res lep naraven make-up, ličenje nevest ali pa kot podlago vseh drugih make-upov. Trenutno je to Nectar & Nude Eye Palette.
 2. VLAŽILNI PUDER Moisture Rich Foundation, ker se res dobro izkaže na vseh tipih kože, saj je super vlažilen, omogoča plastenje in tako nežno ali močnejše prekrivanje, na voljo pa je v odtenkih, ki jih težko najdeš pri drugih znamkah, npr. 00/ Alabaster (svetlo-hladno-bež) ali 01/Porcealin (svetlo-nevtralno-bež) ali 1/Warm Ivory (svetlo-toplo-bež). Lepo se nanaša z vlažno gobico, prsti in čopičem in ima čudovito negovalno formulo z SPF 15 za vsakodnevno uporabo.
 3. PUDER V STIKU Skin-Foundation-Stick, ki dobro prekriva, a vseeno da naraven videz. Je kremni puder, ampak presenetljivo lahek in vlažilen, hkrati pa matira kožo tudi, če se sveti zaradi npr. potu. Na voljo je kar v 24 odtenkih, zato najdem tudi odtenke za senčenje (contouring). Nanos odvsetujem le na predelih z gubami.

Prava filozofija

”Večina čudovitega make-upa, ki ga občudujete na obrazih reklamnih kampanj in revij, bi najbrž morala imeti opozorilo ”Ne poskušajte tega doma.” Za moj okus, make-up, ki je retro, tehnično zahteven, stiliziran in pretirano glamurozen, ni moden. Kdo ima čas? Kdo ima energijo? Kdo želi biti videti nedotakljiv in pobarvan?”  Bobbi Brown

Lepotni navdih večkrat poiščem na njeni spletni strani bobbibrowncosmetics. Nanjo zajadram, ker poleg dobrih opisov izdelkov vedno najdem tudi kup nasvetov (pod zavihkom Lessons), ‘bobijin blog’ in You-Tube kanal za ogled make-up lekcij. Še raje pa se potopim v čudovito knjigo Bobbi Brown Beauty, ki me navdihuje z avtoričino filozofijo. Skozi različne teme, ki jih obravnava (zdrava prehrana, vadba, nega kože, zaščita pred UV žarki, lepota po petdesetem …) odkrivam nekaj, kar je tudi zame v lepoti najpomembnejše in je lepo strnila v misel:

”Trudim se, da bi bila videti kar najbolje, kot večina žensk. Predvsem zaradi sebe, čeprav mi je všeč, če mi kdo reče, da sem lepa. Mislim, da vsakdo rad sliši ta kompliment; lepa je čudežna beseda. A verjamem, da izgledati dobro ni le stvar make-upa ali božje danih čudovitih potez. Ne, prepričana sem, da je samozavest najbrž najpomembnejša komponenta lepote. Zato se v vsakem trenutku in obdobju mojega življenja trudim ohraniti in izboljšati samozavest.” Bobbi Brown

Navdihnjena s prepričanjem ”vse ženske so lepe brez make-upa, a s pravim ličenjem so lahko močnejše”, je Bobbi predstavila globalno kampanijo Pretty Powerful za dekleta in ženske, ki želi izboljšati moč žensk skozi izobraževanje.

Beautyfullblog bobbi-brown-v-sloveniji 1
Bobbi … navdihuje me s svojo pravo lepoto.

 

Bobbi Brown v Sloveniji lahko okusiš med prvimi. Med 20.7.2015 in 24.7.2015 ti bodo na prodajnem mestu Muller Ljubljana Čopova, na kotičku Bobbi Brown na voljo vizažistke s personaliziranimi make-up nasveti in storitvami. Pocukaj me, če se srečamo ;), saj bom tam v vrsti za ličenje in univerzalno paletko z ‘wish-liste’. Aja, pa očala so Diorjeva iz ArtOptike … ker vem, da so čisto huda in bi te lahko zanimalo ;).

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a na mail obveščena o novih zapisih ♥

* Fotografije: Vstanem.

 

 

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

3 Comments
 • Mateja
  10 julija, 2015

  Ou yeah, končno!

 • Ana
  15 julija, 2015

  Že leta uporabljam njen Shimmer blush odtenek Coral, božanski je in čeprav ga uporabljam prav vsak dan, ga sploh ne zmanjka!

  • nika
   15 julija, 2015

   Hvala za namig 😉 … pogledam, če ga bodo imeli tudi pri nas.