Balzam za ustnice Labello Original LE Sparkle

Si upaš na kup vreči vse labele, ki se skrivajo po tvojih torbicah, žepih in predalih? Jih je več, kot je dni v tednu?

labello le sparkle beautyfullblog

Zapis o balzamih za ustnice sem pripravljala že odkar sem začela pisati blog. A nikoli ni bil objavljen, ker me je vsakič ustavilo dejstvo, da jih imam doma res veliko (ne vem, če želiš to sploh videti ;)), da so vsak mesec na voljo novi in zanimivi, ter da je izbira tovrstne nege precej osebna stvar, skoraj tako, kot dišave. Enim so všeč mastni, drugim vlažilni, enim v lončku, drugim v tubi, enim bleščeči, drugim obarvani in bleščeči … Povrhu pa gre za ‚potrošni’ lepotni izdelek, in najbrž jih vsi največkrat kupujemo impulzivno, na blagajni, za hitro potešitev, brez pretiranega razmisleka in načrtovane ‚investicije’.

In tako se zapis mojih top sedem balzamov za ustnice še ni zgodil. Tudi danes ne, me je pa prijelo, da bi povedala zakaj je v enem izmed žepov vedno tudi klasični Labello Original.

Bleščeči Labello Original

Danes sem doma, zadekana in ne preveč sijoča, čeprav bi si želela biti na predstavitvi novega balzama za ustnice omejene serije Labello Sparkle. Gre za balzam, ki je bleščeča preobleka legendarne nege ustnic, šest različnih bleščečih embalaž, ki skrivajo klasično in že kultno nego Labello Original. Modra mi je od vseh label najljubša, ker ima ravno prav mazljivo teksturo, tisti znani božajoč vonj in na ustnicah ne pusti vidne sledi. Všeč mi je tudi rahlo retro embalaža … ni pa, priznam, za vsako priložnost. Zato se vedno znova razveselim, ko se balzam Labello Original preobleče. Lani je zažigal v neon barvah, letos pa bo sijal v bleščečih oblekicah – rdeči, zlati, srebrni, rožnati, vijolični in … meni najlepši, zeleni. Napovedujem namreč, da bo temno zelena trend prihajajoče zimske sezone, še posebej, če je poparčkana s ta hip trendnimi bleščicami.

Zanimiva dejstva o Labello Original LE Sparkle:

  • znamka Labello šteje več kot 100 let izkušenj na področju nege ustnic,
  • formula vsebuje karite maslo in pantenol. Prvi neguje in pomaga navlažiti suho kožo, drugi pa ima obnovitvene in vlažilne lastnosti,
  • na spletni strani nivea.si  so ta hip na voljo ozadja za mobilni telefon v bleščečih motivih,
  • nove ‚sparklce’ bodo na voljo le kratek čas, zato izkoristi prvo priložnost, ko se ti ponudijo,
  • so super darilce; embalaža je oblikovana tako, da nanjo lahko zapišeš sporočilo … iskrivo seveda ;),
  • MPC: 2,61 evrov.
labello le sparkle beautyfullblog
Broška Olga Košica, Labello Le Sparkle in torbica za lepotila Mura Pehnec … moji ‘dizajnerski’ kosi za prihajajočo sezono.

 

Maham, z robci v rokah ;(,

Nika

*Fotografiji: PR, Nika Veger Beautifull Blog

** Izdelek sem prejela brezplačno, zapis ni sponzoriran.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.