Top sedem … maskar

Za ličilo, ki bi ga ženske najpogosteje vzele na samotni otok (jaz bi sicer raje oranžno šminko, ker jo lahko odlično uporabiš tudi kot rdečilo, senčilo in z njo tudi kaj napišeš ;)) ni potrebno odšteti celega premoženja. Med najboljšimi maskarami so tudi ugodne odličnjakinje. Vrstni red po katerem so naštete meni najljubše je naključen.

maskare

L’Oreal Volume Million Lashes Waterproof: Že nekaj časa pri profesionalnem ličenju uporabljam to maskaro, saj za njeno ceno dobim največ. Vsekakor ne učinka, ki ga obljublja TV reklama, zagotovo pa opazno poudarjene trepalnice brez leplenja ali odpadanja posušene maskare in obstojnost, ki je zahtevana za poročni ali profi make-up.

Clinique High Impact Extreme Mascara: Maskara, ki naredi vse; zgosti, podaljša, obarva. A pri tem ne zlepi trepalnic in kar je najboljše, res ne draži oči. Tudi najbolj občutljivih ne.

Givenchy Phenomen’Eyes Mascara: Okrogla krtačka ob prvem nanosu morda res ni najbolj prijetna (me zato spominja na buzdovan?). A ko postaneš mojstrica uporabe takšne mskare, je ne boš želela zamenjati. Ta ščetka resnično poudari vse dlačice prav od korena pa do konic, zato so trepalnice po njeni uporabi opazno bolj daljše in goste.

Lancome Definicils Mascara: Maskare te kozmetične hiše se vedno znajdejo na lestvicah najboljših; ker trepalnice res poudarijo tako kot obljubljajo. Njihov minus je le to, da se zelo hitro posušijo, zato moraš ponovni nakup opraviti dokaj hitro. Moja najljubši med vsemi Lancomovimi je Definicils, ki trepalnice poudari bolj v stilu naravnega videza.

Benefit They’Re Real!: To je bil moj zadnji nakup med maskarami (na voljo le v tujini) in po začetnem mlačnem odobravanju opažam, da je to pravzaprav odlična maskara. Njene prednosti so, da ne zlepi trepalnic, ampak obarva res vse, tudi najmanjše dlačice in da je kljub temu, da ni vodoodporna, zelo obstojna tudi v poletni vročini.

MUD Mascara: Maskara v tubi je odlična za vse, ki si trepalnice poudarijo tako na debelo, da na robu veke nastane kar črna črta (pri tem pa se jim trepalnice običajno zlepijo v pajkovim nožicam podobne skupke). Ta maskara omogoča, da jo naneseš kot običajno s ščetko, ali pa jo izstisneš na dlan in trepalnice obarvaš s pomočjo čopiča (dobila boš mehak, pernat videz trepalnic), pri tem pa zarišeš tudi črto.

Maybeline Volum’ Express: Veliko volumna brez grudic doda ta maskara. Različic je veliko, a pravzaprav so učinki zelo podobni, zato jo lahko izbereš kar po embalaži.

 

 

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.