Tvoj selfie pomaga otrokom iz doma Malči Beličeve

Nisem ljubljančanka in morda sem zato Mladinski dom Malči Beličeve spoznala šele pred kratkim, ko je Amalja dobila sestrico Belo. Amalja in Bela … Malči in Belči, kot ju kličem ljubkovalno. Vidiš? Zdaj se na ‘malči-beličeve’ otroke spomnim pogosto in ker nimajo tako ljubeče in tople družine, kot jo imata moji dve punci, jim želim pomagati kolikor lahko, na svoj način. Z znanjem, ki ga imam, kot npr. za pusta, ko sem organizirala poslikavo otrok. Hvala visažistki Nataši Zajc ter lepotnima blogerkama Ini Ani Palmer (Lovely Little Luxuries) in Ini Dacay (Hysteria of decay), da ste mi pomagale in v mladinskem domu pričarale toliko pravljičnih likov in zadovoljnih nasmehov.

Beautyfullblog DIY pustne maske MDMB
Lepotne blogerke smo dobrodelno poslikale otroke in pri tem zelo uživale.

Ampak zdaj je ta pomoč še enostavnejša in za njo prosim tudi tebe. Tvoj selfi namreč lahko pomaga otrokom iz doma Malči Beličeve.

La Roche-Posay donacija

Dermokozmetika La Roche-Posay ustvarja izdelke za boljše življenje ljudi z občutljivo kožo. Ta trenutek pa želi POMAGATI otrokom v Mladinskem domu Malči Beličeve. ‘Podelite z nami, mi skrbimo za vas’ je pobuda znamke La Roche-Posay pri kateri za vsak objavljen selfie na www.laroche-posay.si donirajo en La Roche-Posay izdelek njihovim varovancem, za njihov boljši vsakdan. Sodelovanje torej ne boli, zato pomagaj tudi ti ;).

Preprosto sodelovanje

BEAUTYFULLBLOG La Roche Posay Donacija Za Dom Malci Beliceve

 

Brez množice vprašanj, podatkov, pravil, ki jih moraš izpolniti, pustiti, obkljukati. Sodelovanje je ENOSTAVNO:

  1. Poišči svoj najljubši La Roche Posay izdelek ali pa skoči ponj v lekarno (z nakupom enega od najbolje prodajanih res ne moreš zgrešiti)
  2. Fotografiraj se z njim.
  3. Na strani www.laroche-posay.si izpolni tri zahtevane podatke:

    • IME (sploh ni nuno, da navedeš ime in priimek, lahko je tudi tvoj vzdevek)
    • E-MAIL naslov
    • ODKLJUKAJ ”Razumem in se strinjam, da registracija na strani ali njena uporaba pomeni sprejemanje njenih pravil sodelovanja” in ”Potrjujem, da imam pravice za uporabo fotografije in so osebe na njej dale svojo privolitev”.
    • ČE ŽELIŠ, pusti komentar o izdelku (s tem se tudi poteguješ za sodelovanje v nagradni igri), lahko (ni pa nujno) odkljukaš tudi okence ”Strinjam se s prejemanjem La Roche-Posay newsletterja”.
  4. Naloži svoj selfie.
  5. Klikni na modri gum ‘Prenesite svoj selfie’.

Preden bo tvoj selfi viden med ostalimi, bo lahko minilo nekaj ur ali pa kak dan.

Super nagrada

BEAUTYFULLBLOG La Roche Posay Donacija za dom Malci Beliceve 1Zame je nagrada že dober občutek ob zavedanju, da sem s selfijem pomagala otrokom iz Mladinskega doma Malči Beličeve do lepšega vsakdana. A da bi sodelovalo čim več ljudi, je La Roche-Posay sklenil med vsemi prenesenimi fotografijami enega tedna izbrati pet zmagovalcev, ki prejmejo nadvse uporaben La Roche-Posay darilni paket v vrednosti 68 €. Bjutiful, a ne? Kriterij za izbor zmagovalcev so kreativnost selfija in pojasnilo zakaj je to tvoj najljubši La Roche-Posay izdelek.

Malči in Belči

BEAUTYFULLBLOG La Roche-Posay donacija za dom Malci Beliceve

Tokrat sem naredila izjemo in fotografije svojih otrok za dobro drugih, tistih šestdesetih, objavila v spletu, na www.laroche-posay.si. Prosim, pomagaj tudi ti. Lepo bi bilo, da bi prav vseh šestdeset otrok dobilo svojo La Roche-Posay nego. Hvala.

♥ Sledi mi na Bloglovin’u in bodi prva obveščena o novih zapisih ♥

* Fotografije: Vstanem, splet, PR

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.