Odrešitev: intimno negovalno olje Li Quandisa

Če bi imela jajca, bi jo podarila tudi tašči. Ta čudovita steklenička namreč skriva negovalno in ‘zdravilno’ olje za intimno nego. To pa po mojem potrebuje vsaka ženska.

Intimno olje li quandisa

Li Quandisa, prvo intimno negovalno olje na svetu

Tako trdita njegovi ‘izumiteljici’, luštni, mladi sestri. Slovenki. Če je prvo na svet, ne vem, zagotovo pa je prvo popolnoma naravno olje za nego intimnega predela, ki sem ga srečala jaz. Običajno v seks šopih najdem olja za erotično masažo ali lubrikante, ta pa imajo dodane dišave, silikone, včasih celo jagode, čokolado … mislim tiste ‘fujmetne’ arome. Li Quandisa pa je popolnoma naravna nega iz skrbno izbranih olj. Po starem ruskem receptu so rastlinska olja in izvlečki iz različnih delov sveta zmešana v edinstveno, čutno in blagodejno mešanico; izvleček breskovih pešk npr. deluje izrazito negovalno, cvetovi rakitovca antiseptično, dodan cimet pa učinkuje kot blag afrodiziak.  Intimno olje Li Quandisa je:

  • 100 % naravne in organske pridelave
  • 100 % vegansko in rastlinskega izvora
  • brez parfumov in parabenov,
  • brez konzervansov in kemičnih dodatkov 
  • ročno izdelano v EU
  • ni preiskušeno na živalih

Odrešitelj vseh težav tam spodaj

Uporabljam ga, ker sem slišala kako je spolno življenje rešil moji prijateljici, ki je imela težave z belim tokom, suhim občutkom in srbenjem. Intimno negovalno olje Li Quandisa naj bi nevtraliziral neprijetne vonjave, preprečil vnetja, srbečice in suhost sluznice, uravnal njeno floro, ter izboljšal mišični tonus. Zaenkrat teh trditev še ne morem potrditi (imam ga le dober teden), lahko pa prisežem, da je tudi na občutljivem predelu sluznice prijeten za uporabo in da dober občutek nege. Uporabljala naj bi ga vsaj enkrat mesečno nekaj dni zapored, zaradi naravne formule pa je popolnoma varna tudi vsakodnevna uporaba. 

Li quandisa intimno olje ocena beautyfull blog

V vsaki od nas se skriva vsaj delček boginje lepote in poželenja, po kateri je to intimno negovalno olje poimenovano. Da to energijo lahko izživiš, je pomembno tudi dobro ‘počutje’ intimnega predela. Če se za to konstantno boriš, ti predlagam, da poleg intimnega mila začneš uporabljati tudi to olje. Stekleničko Li Quandisa lahko kupiš v bolje založenih trgovinah Hofer ali na www.luxury-intimate.com. Cena za:

  • radovedne (5 ml) je 14,90 € (to stekleničko priporočam tudi kot potovalno verzijo),
  • zadovoljne (30 ml) je 39,90 €,
  • za izbirčne, v luksuznem pakiranju (40 ml ) je 99,90 €.

Kaj praviš … potrebuješ? Ker smo na tem blogu verjetno same ženske, nam v komentarju iskreno zaupaj svoje izkušnje z izdelki za intimno nego. Tako boš morda prav ti pomagala kateri od bralk. Res hvala.

♥ Dopis 17. 3. 2017

P.S: Ker ste me spraševale kakšna je INCI lista, ali so olja organsko certificirana in kako varna je uporaba olja s kondomom, pripisujem odgovor znamke in pripenjam fotko INCI sestavin (ob naslednjem nakupu naredim lepšo fotografijo :().

”Olja so strogo organska. Tudi sami vemo kako pomembno je to. In uvožena iz vseh koncev sveta, kjer se dejansko pridobivajo. Formulacija iz Rusije je narejena prav s posebnimi razmerji teh olj in izdelavo. Da učinkujejo prav na težave, ki jih imamo ženske na intimnem predelu. Uravnava pH, preprečuje vnetja, glivice, izcedke, proti suhosti in nevtralizira vonjave. Korak naprej k intimni negi?, stranke so zadovoljne in to je naš namen?. Funkcija kondoma ob uporabi olja ni zmanjšana. Moramo pa se zavedati, da je to nega, ne lubrikant. Čeprav je za piko na notri tudi kanček cimeta, za katerega so včasih verjeli, da deluje kot afrodiziak.” Odgovor na moja vprašanja, ki sem jim jih posredovala na njihovo FB stran.

Li Quandisa INCI list

♥ MOJA OCENA, dopis 27. 5. 2019

Intimno olje Li Quandisa uporabljam od prvega zapisa, torej že več kot dve leti. Med tem sem preiskusila tudi nekaj drugih znamk, vendar se k temu izdelku vračam, ker mi je všeč njegova tekstura, vonj, predvsem pa olajšanje, ki ga občutim po uporabi. Nanašam ga po prhanju, britju, kopanju v morju ali bazenu ter namesto lubrikanta. Všeč mi je občutek nege, ki ga da. Imam manj vaginalnih vnetij in občutka suhe sluznice (ne morem trditi, da je to povezano samo z uporabo olja, saj sem v tem času tudi v splošnem izboljšala svoj vsakdan z zdravimi navadami).

Pred kratkim je znamka ponudila tudi Li Quandiso dišavo na oljni osnovi. Namenjena je tako ženskam kot moškim. Z naravnimi sestavinami naj bi nevtralizirala neprijetne vonjave in odišavila s precej močnim, nekoliko orientalskim vonjem. Sama intimnega parfuma ne uporabljam, ker ga ne potrebujem, povem pa informacijo tebi, če morda iščeš tudi takšen izdelek.

Li quandisa parfum ocena beautyfull blog

Maham,

pomirjena, ker vem da obstaja nekaj takega 😉

Nika

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a prva na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografije: Nika Veger

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.