Odrešitev: intimno negovalno olje Li Quandisa

Če bi imela jajca, bi jo podarila tudi tašči. Ta čudovita steklenička namreč skriva negovalno in ‘zdravilno’ olje za intimno nego. To pa po mojem potrebuje vsaka ženska.

intimno-negovalno-olje-li-quandisa-by-beautyfullblog-5

Li Quandisa, prvo intimno negovalno olje na svetu

Tako trdita njegovi ‘izumiteljici’, luštni, mladi sestri. Slovenki. Če je prvo na svetu ne vem, zagotovo pa je prvo popolnoma naravno olje za nego intimnega predela, ki sem ga srečala jaz. Običajno v seks šopih najdem olja za erotično masažo ali lubrikante, ta pa imajo dodane dišave, silikone, včasih celo jagode, čokolado … mislim tiste ‘fujmetne’ arome. Li Quandisa pa je popolnoma naravna nega iz skrbno izbranih olj. Po starem ruskem receptu so rastlinska olja in izvlečki iz različnih delov sveta zmešana v edinstveno, čutno in blagodejno mešanico; izvleček breskovih pešk npr. deluje izrazito negovalno, cvetovi rakitovca antiseptično, dodan cimet pa učinkuje kot blag afrodiziak.  Intimno olje Li Quandisa je:

  • 100 % naravne in organske pridelave
  • 100 % vegansko in rastlinskega izvora
  • brez parfumov in parabenov,
  • brez konzervansov in kemičnih dodatkov 
  • ročno izdelano v EU
  • ni preiskušeno na živalih

Odrešitelj vseh težav tam spodaj

Uporabljam ga, ker sem slišala kako je spolno življenje rešil moji prijateljici, ki je imela težave z belim tokom, suhostjo in srbenjem. Intimno negovalno olje Li Quandisa naj bi nevtraliziral neprijetne vonjave, preprečil vnetja, srbečice in suhost sluznice, uravnal njeno floro, ter izboljšal mišični tonus. Zaenkrat teh trditev še ne morem potrditi (imam ga le dober teden), lahko pa prisežem, da je tudi na občutljivem predelu sluznice prijeten za uporabo in da dober občutek nege. Uporabljala naj bi ga vsaj enkrat mesečno nekaj dni zapored, zaradi naravne formule pa je popolnoma varna tudi vsakodnevna uporaba. 
intimno-negovalno-olje-li-quandisa-by-beautyfullblog-2

intimno-negovalno-olje-li-quandisa-by-beautyfullblog-4

intimno-negovalno-olje-li-quandisa-by-beautyfullblog-1

intimno-negovalno-olje-li-quandisa-by-beautyfullblog-7

intimno-negovalno-olje-li-quandisa-by-beautyfullblog-6

V vsaki od nas se skriva vsaj delček boginje lepote in poželenja, po kateri je to intimno negovalno olje poimenovano. Da to energijo lahko izživiš, je pomembno tudi dobro ‘počutje’ intimnega predela. Če se za to konstantno boriš, ti predlagam, da poleg intimnega mila začneš uporabljati tudi to olje. Stekleničko Li Quandisa lahko naročiš na www.luxury-intimate.com ali pokliči (01) 51 52 300. Cena za:

  • radovedne (5 ml) je 14,90 € 
  • zadovoljne (30 ml) je 39,90 € 
  • za izbirčne, v luksuznem pakiranju (40 ml ) je 99,90 € 

Kaj praviš … potrebuješ? Ker smo na tem blogu verjetno same ženske, nam v komentarju iskreno zaupaj svoje izkušnje z izdelki za intimno nego. Tako boš morda prav ti pomagala kateri od bralk. Res hvala.

17.3.2107

P.S: TO dodajam naknadno, ker ste me spraševale … INCI listo, ali so olja organsko certificirana in kako varna je uporaba olja s kondomom. Pripisujem njihov odgovor in pripenjam fotko INCI sestavin.

”Olja so strogo organska. Tudi sami vemo kako pomembno je to. In uvožena iz vseh koncev sveta, kjer se dejansko pridobivajo. Formulacija iz Rusije je narejena prav s posebnimi razmerji teh olj in izdelavo. Da učinkujejo prav na težave, ki jih imamo ženske na intimnem predelu. Uravnava pH, preprečuje vnetja, glivice, izcedke, proti suhosti in nevtralizira vonjave. Korak naprej k intimni negi😊, stranke so zadovoljne in to je naš namen💪. Funkcija kondoma ob uporabi olja ni zmanjšana. Moramo pa se zavedati, da je to nega, ne lubrikant. Čeprav je za piko na notri tudi kanček cimeta, za katerega so včasih verjeli, da deluje kot afrodiziak.” Odgovor na moja vprašanja, ki sem jim jih posredovala na njihovo FB stran.

Li Quandisa INCI list

Maham,

pomirjena, ker vem da obstaja nekaj takega

Nika

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a prva na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografije: LUXURY INTIMATE

 

No Comments Yet.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*