Poročni festival 2016

Iiiii … se poročiš? Tudi moja prijateljica Tina se, zato vem, kako stresna je izbira obleke, šopka, nakita, torte … Danes, v petek, 6.5. in soboto, 7.5. si jo lahko nekoliko olajšaš, saj bo v ateljeju KK Jewellery na Gregorčičevi 9a v Ljubljani potekal 2. poročni festival. Vabljena med 11.00 in 21.00 uro, vstop je prost!

KK porocni festival beautifullblog_02 (1)

Ponudba z vseh področij

Dogajanje bo potekalo v stilu “dneva odprtih vrat”, kjer je glavni namen nabiranje poročne inspiracije. Brezplačno boš lahko preizkusila poročni makeup in pričesko, izkoristila številne “festivalne” ugodnosti ter se potegovala za privlačne, poročno obarvane nagrade in kar je najpomembnejše, nasvet boš lahko poiskala pri strokovnjakih iz različnih področij:

Dišalo bo po …

V prvi vrsti po navdihu in adrenalinu ob izbiri tako pomembnih detajlih, da se boš lažje sprostila in si predstavljala kakšni bodo občutki na tvoj poročni dan pa bo poskrbela dišava Chloe Love Story EDT. Začarale te bodo nežne vonjave cveta pomarančevca, cvetov češnje in popraste kapucinke.
Prvih 50 obiskovalk prejme dišeče CHLOE darilce, potekala bo pa tudi nagradna igra za Chloe Love story notebook — ekskluzivno edicijo notesnika v retro stilu, ki ni v prosti prodaji.
KK porocni festival beautifullblog_08
Po navdihu dišave CHLOE Love Story bo KK Jewellery pripravil tudi unikatno ogrlico in jo predstavil na festivalu.
KK porocni festival beautifullblog_09
Na Poročnem festivalu 2016 se boš lahko potegovala tudi za ta čudovit notesnik Chloe Love Story, ki ni v prosti prodaji.

Kupon za bralke Beautyfullbloga

KK Jewellery je za bralke Beautyfullbloga pripravila posebno ugodnost oz. presenečenje, zato ob vstopu na Poročni festival 2016 pokaži sprintan (ali na mobilnem telefonu) ta kupon.
KK porocni festival beautifullblog_01
Sprintaj ali pokaži na mobilniku … čaka te ljubko darilce.

Želim ti lep dan v družbi bodočih nevest in strokovnjakov in upam, da boš odkljukala čim več ”Poroka: kaj moram še urediti” nalog.

Maham,

Nika

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a PRVA NA MAIL OBVEŠČENA o novih zapisih ♥

 
*Fotografije:  Tia Grobelnik, MUA: Tanja Vojnovič, frizura: Katja Mahne, nakit: KKJewellery, model: Lara Mervar in Nataša Naneva

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.