NAGRADNA IGRA: Miu Miu rokovnik

In novi parfum Miu Miu.

Dišava je sicer mini, le nekaj ml testerček, zato pa je toliko bolj dragocen Miu Miu rokovnik, ki v prodaji ni na voljo. Kot vseh 2000 sledilcev na Facebook strani in 1000 na Instagramu, ki sem jih zabeležila prejšnji teden. Hvala, ker bereš moj blog. Tudi, če je zaradi 1. konference lepotnih blogerk, Beautiful Bloggers MeetUp-a, ki ga pripravljam, zadnji mesec nekoliko osiromašen z novimi zapisi. Obljubim, da bo po konferenci, na kateri bom deležna novega znanja o fotografiji, socialnih medijih in bloganju nasploh, spet pol novih zapisov, idej in lepih fotografij.

MIU MIU Nagradna igra 4

 

SODELUJ TAKO

Kar moraš storiti je, da mi na mail [email protected] napišeš:

  • svoje ime
  • ime s katerim mi slediš na Facebooku in/ali Instagramu
  • naslov kamor ti lahko pošljem paket v primeru, da boš izžrebana

Vesela bom, če se na spletni strani Bloglovin prijaviš tudi na brezplačne novičke o dogajanju na Beautyfullblogu. To pomeni, da moraš na spletni strani https://www.bloglovin.com/ poleg mojega izbrati še dva bloga (npr. še kuharskega, o zdravem načinu življenja, za ustvarjanje …) za katere boš na mail prejemala obvestila o novih zapisih. Tako boš prva na tekočem tudi z mojimi NOVIMI ZAPISI in boš sledila vsemu dogajanju na blogu, tudi npr. takšnim nagradnim igram.

NAGRADA

Nagrajenka (ali pa nagrajenec) dobi set Miu Miu, ki vsebuje:

  • Rokovnik Miu Miu, ki ni na voljo v prodaji. Turkizne platnice so videti, kot bi bile prešite. Ker je tako dizajn stekleničke Miu Miu parfumske vodice, kot tega rokovnika, navdihnila luksuzna prešita usnjena Miu Miu torbica. Poseben čar dajo rokovniku z zlato barvo obrobljeni listi. 
  • Tester dišave Miu Miu (nekaj ml). To je prvi parfum te italijanske modne hiše (mimogrede, njena mama je modna oblikovalka Miuccia Prada, njena starejša sestra pa je torej modna hiša Prada), ki ga označujejo za unikatnega, mladostnega, veselih barv in sofisticiranega. Vonj je sprva sveže cveten in žgečkljiv, nato pa postane zanimivo čuten. Razpoznam note šmarnice, vrtnice, jasmina, težko pa definiram kaj naredi dišavo svežo in toplo lesno. Zanimivo kompozicijo je prešila’ parfumjerka Danielle Roche Andrier, ki je kreirala dišave za številne druge hiše (Prada, Bvlgari, Marni, Bottega Veneta). Obraz dišave je igralka Stacy Martin, fotografije pa je posnel legenda med fotografi, slavni Steven Meisel.

MIU MIU Nagradna igra

MIU MIU Nagradana igra 2

MIU MIU Nagradana igra 3

Nagradna igra poteka do petka, 02.10.2015, do 12.00 ure. Srečna izžrebanka bo o nagradi obveščena po ‘mejlu’ in v tem zapisu objavljena v roku 7-ih dni po žrebu.

Maham in ti želim srečno.

Nagradna igra je zaključena.

Srečna dobitnica: M. Cvar iz Ribnice. Čestitam in ti želim veliko lepih in dišečih zapisov v ta čudovit rokovnik.

 

 

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografija: Promocijski material Miu Miu, Vstanem

 

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.