Le Couvent Des Minimes

V Franciji, v srcu Provanse, stoji s soncem obsijan samostan Minimes, ki že od leta 1862 goji tradicijo, ljubezen in strast do aromatičnih zelišč in zdravilnih rastlin … in nekaj čudovitih kozmetičnih receptov, po katerih je narejena naravna kozmetika Le Couvent des Minimes. Učinkovite negovalne formule za obraz, telo in lase temeljijo na preprostih, dobro poznanih naravnih aktivnih sestavinah z dokazano učinkovitostjo in navdušujejo s svojo pristnostjo in visoko kakovostjo.

minimes

Sama sem imela možnost izdelke preskusiti kar v Provansi, v samostanu Le Couvent des Minimes, ki ga obdaja čudovita narava, številna zelišča in vonji Provanse. Moja najljubša med temi izdelki sta pomirjujoč vonj sivke in meden vonj akacije v katerih sem si privoščila dišavna mila in kreme za roke. Odlični so in prav z veseljem bom preskusila še ostale izdelke, ki so odslej na voljo v izbranih drogerijah Mueller po vsej Sloveniji.

image02
Lepotna skrivnost: ta trio odličnih krem za roke bo pri nas na voljo ob koncu leta

Se ti zdijo izdelki znani? Spominjajo na L’Occitanove, saj prav tako prihajajo iz Provanse izpod rok istih oblikovalcev. Le Couvent des Minimes je ‘sestrska’ znamka L’Occitana, ki je celo nekoliko nižjih cen.

Fotografije: Vstanem, PR

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.