Kako … nositi rumeno

Megla je. Najraje bi se zavalila na drugo polovico že prazne postelje, ampak v mestu me čaka sestanek za nova blogerska sodelovanja, kosilo s Huawei, čudovita majica Sanje Grčic na prodajni razstavi Made in Slovenija, dogodek ob prenovi strani Fashion.si. Vmes zavoj po trgovini Smile Concept Store, da naberem ideje za darila. Kar me v takih jutrih ‘neboleče’ spravi pokonci je misel na džezvo prave bosanske kave in dejstvo, da je moja omara polna kosov s katerimi ustvarim svoje sonce. Kot oversized plašč Maja Štamol, ki sem ga nosila na intervjuju za revijo Kranjčanka.

Nika Veger slovenska lepotna blogerka Kranjcanka foto by Tina Dokl

Strumen, rumen stajling

V rumeno se zavijam, kadar želim sijati. Tudi brez psihologije barv, samo s pogledom na oglase bi vedela, da je rumena močna barva, ki pritegne največjo pozornost. Ampak jaz se v njej počutim tudi optimistično in samozavestno. Pravijo celo, da spodbuja kreativnost. Je edina barva, ki ne mara črne (v stiku z njo postane bolano zelena) in nima temne različice. Lahko pa je gorčična, zlata, citronasta, jajčna, pastelna, sončna … Kako nositi rumeno? Najbolj strupena je s črno, zato jo pogosto nosim z VOJAŠKO ZELENO, temno SIVO-MODRO, srebrno SIVO, MARSALA RDEČO, pastelno ROZA, ZLATO ali RJAVO. Če je še nisi dodala v svojo garderobo, priporočam, da se ji prepustiš prav z zimskim kosom, ker bo poživela tebe in puste barve sezone.

Nika Veger lepotna blogerka Kranjcanka foto by Tina Dokl 5

Nika Veger lepotna blogerka Kranjcanka foto by Tina Dokl 6

Nika Veger lepotna blogerka Kranjcanka foto by Tina Dokl 9

Nika Veger lepotna blogerka Kranjcanka foto by Tina Dokl 10

Nika Veger kako nositi rumeno Kranjcanka foto by Tina Dokl 12

Nika Veger lepotna blogerka Kranjcanka foto by Tina Dokl 11

 

  • RUMEN PLAŠČ: Maja Štamol
  • VZORČASTA JOPA: Hipster Valencia
  • BODI: Intimissimi
  • HLAČE: Intimissimi
  • OGRLICA: Maja Štamol

 

Sem te opogumila za korak iz ‘varne’ črne cone? Ali pa že imaš svojo najljubšo kombinacijo z rumeno? Vesela bom, če boš ta zapis delila še s kom, ki ljubi barve ali pa bi mu prišla prav ideja za popestritev temne garderobe.

⇒♥ Poglej pa si tudi kako igrivost pričaram v sivo bež stajlingu.

Hvala in maham v soncu ;),

Nika

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a prva na mail obveščena o novih zapisih ♥

Fotografije: Tina Dokl za Kranjčanko

 

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.