Na lastno odgovornost

Pogoji uporabe Beautyfullblog.si, od dne 1.5.2016

Včasih ljudje, ki berejo bloge in spletne strani, predpostavljajo, da so vsi podatki na blogih točni. Vendar to ni vedno tako. To je osebni blog. Mnenja, izražena tukaj, predstavljajo moje mišljenje, moje občutke in moja doživljanja na tisti dan, ko je bil zapis objavljen. Preden pritisnem gumb objavi, preverim, da so podatki, ki jih boš našla na tej strani smiselni, informativni in zabavni. Ne zagotavljam pa medicinskih, dermatoloških ali drugih strokovnih nasvetov. Vse informacije beri na lastno odgovornost. Da bi pridobila strokoven nasvet, se obrni na zdravnika, farmacevta, reševalno službo ali druge strokovne službe.

Vsi podatki in informacije na tej spletni strani (beautyfullblog.si) so zgolj informativne narave. Kot lastnica bloga ne dajem zagotovil in ne odgovarjam za popolnost, aktualnost, ustreznost, veljavnost ali pravilnost informacij na tej spletni strani ali na straneh, ki jih omenja ta blog oz. do katerih vodijo povezave iz tega bloga.

Beautyfullblog.si ne odgovarja za morebitne napake, škodo, poškodbe ali izgubo, ki sledijo iz uporabe informacij, ki jih podaja.

Ta določila in pogoji se lahko spremenijo kadarkoli z ali brez predhodnega obvestila.

2. Pravilnik o avtorskih pravicah

Jaz, Nika Veger, sem imetnica pravno avtorskih pravic vseh (pisnih, multimedijskih in grafičnih) gradiv na tej spletni strani, če v zapisu ni navedeno drugače. Zato kopiranje, ponatis ali objava brez mojega pisnega soglasja ni dovoljena. Povezava do beautyfullblog.si mora biti vidna v vseh kopijah vsebine, vključno s priporočili ali sporočili za javnost. Strokovnjaki, gostujoči blogerji in drugi sodelavci so odgovorni za lastno gradivo, ki je objavljeno na moji spletni strani in sami odgovarjajo, da ustreza zakonu in da je njihovo delo v skladu z zakoni.

Mnenja in komentarji tretjih oseb ne predstavljajo mojega stališča in zanje nisem odgovorna. Prav tako nisem odgovorna za morebitne nevljudne, ozkomisleče ali žaljive komentarje bralk.

3. Izjava o zasebnosti

Vsi osebni in/ali kontaktni podatki, ki si mi jih posredovala ali jih pustila z uporabo piškotkov, so zasebne narave. Ne bom ti smetila nabiralnika in pošiljala valentinovih čestitk. Kot upravljavec zbirke podatkov bom vodila, vzdrževala in nadzorovala zbirko zbranih osebnih podatkov posameznikov v skladu z Zakonom o varstvu osebnih podatkov ((ZVOP-1A) Uradni list RS, št. 67/2007). Zbrane osebne podatke lahko obdelujem za namene obveščanja o nagradni igri, namene vzorčenja, anketiranja in statistične obdelave podatkov, za ugotavljanje uporabe storitev, prilagajanje ponudbe in segmentacije, za raziskave trga, obveščanje o ponudbi, novostih in ugodnostih ter za druge namene neposrednega trženja. Zavezujem se,  da bom podatke uporabljala izključno za namene, navedene v prejšnjem stavku, in jih ne bo posredovala tretjim osebam, razen če je to potrebno zaradi izvedbe nagradne igre ali za namene neposrednega trženja. Pisno, prek e-naslova, lahko zahtevaš, da v 10 delovnih dneh od oddaje zahtevka preneham uporabljati tvoje osebne podatke za namene neposrednega trženja.

4. Reklamacije

Vsako trditev, statistiko, citat ali drugo predstavitev o izdelku ali storitvi moraš preveriti pri proizvajalecu, ponudniku ali odgovorni osebi. Če je izdelek všeč meni, ni nujno, da bo tebi. Če z nakupom izdelka ali storitve, za katerega si dobil priporočilo na mojem blogu, nisi zadovoljna, spore in težave rešuj s ponudnikom tega izdelka ali storitve.

5. Oglaševalci in sponzorji

Ker želim slediti vsem trendom in si širiti bazo testiranih zdelkov, da jih lažje ocenim in primerjam med sabo, mi uvozniki pošiljajo brezplačne testerje. To ne pogojuje objave na blogu. V test ne sprejemam izdelkov, za katere menim, da škodujejo zdravju. Izdelki, ki mi jih ponudniki pošljejo, so običajno tisti, za katere mislijo, da so res učinkoviti, posebni, nakupa vredni. Iz izkušenj namreč vedo, da vedno podam iskreno mnenje, tudi, če je to kritika in tudi, če sem za objavo prejela plačilo.

Vse ocene na moji spletni strani bodo predstavljene pošteno, ne glede na to kaj trdi proizvajalec in ne glede na to ali sem izdelek kupila sama, ga dobila v dar ali pa sem za njegovo testiranje dobila plačilo. Od 20.4.2016 dalje, bodo izdelki ali storitve za katerih objavo sem prejela plačilo označeni na začetku zapisa.

Če imaš  v zvezi s tem pomislek ali vprašanje, me prosim kontaktiraj.

6. Pravila nagradnih iger in splošni pogoji sodelovanja v nagradnih igrah Beautyfullbloga

Organizator Vstanem d.o.o., Obirska ul. 23a, 1000 Ljubljana (v nadaljevanju organizator) prireja nagradno igro v skladu s Pravili in pogoji sodelovanja v nagradnih igrah na Beautyfullblogu objavljenimi tukaj. Namen nagradne igre je promocija blagovne znamke Beautyfullblog.

7. Pisma

Vsa pisma, e-pošta, komentarji in odgovori na socialnih omrežjih, kot so Facebook, Pinterest, Instagram in Twitter, ali vprašanja napisana neposredno meni, lahko uporabljam in objavljam na blogu, razen, če ni posebej dogovorjeno drugače pred objavo v spletu. Ta sporočila, komentarje, e-poštna sporočila, vprašanja ali druge povratne informacije lahko uporabim v zapisu, na socilanih omrežjih ali uokvirjene na stenah moje pisarne. Brez predhodnega obvestila si pridružujem urediti ali izbrisati vse komentarje, ki so po mojem mnenju žaljivi, nadležni, grozeči, zavajajoči, nespodobni ali prostaški, ki na kakršenkoli način kršijo pravice drugih uporabnikov, skrbnika ali znamke kot pravne osebe, so klevetniški, vsebujejo sovražni govor v zvezi z rasno, spolno, versko, politično ali narodno pripadnostjo oz. kakorkoli drugače žalijo določeno skupino ljudi, vsebujejo nagovor komercialne narave, ali nagovor k dajanju donacij/prostovoljnih prispevkov.

Hvala za branje,

Nika

E-novice

Sorodne vsebine

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.