Na voljo pri nas: lepotni adventni koledarji 2016

Zbirka Lepotnih advetnih koledarjev 2016, ki so na voljo pri nas, je pisana, praznična in mamljiva. Lani sem se veselila ob vsakodnevnem odpiranju Alessandrovega adventnega koledarja z laki ter izdelki za nego nohtov in rok. Res vznemirljiv občutek, ko odpiraš okence in preskušaš, kar se je skrivalo v njem. Pa ne samo decembra, ti izdelki so me potem spominjali na lepo praznično vzdušje še vse leto.

le-couvent-des-minimes-lepotni-adventni-koledar-by-beautyfullblog

Mislim, da smo prav lepotne blogerke pospešile prodajo adventnih koledarjev, saj smo prve ugotovile, da je odštevanje do Božiča z njimi res sladko (celo bolj kot s tistimi čokoladnimi ;)). Prav tako smo hitro seštele, da se nakup izplača, saj:

 • je skupna vrednost izdelkov, ki jih vsebuje, precej večja,
 • pogosto vsebujejo izdelke, ki jih sicer ni moč kupiti,
 • ponujajo različne velikosti izdelkov, od ‚full-size’ do mini, kar je odlično za potovanja,
 • pričarajo veliko veselja ob odpiranju okenc in seveda ob preskušanju in uporabi izdelkov,
 • njihova embalaža je pogosto uporabna, npr. kot škatla za nakit.

Adventni koledarji 2016

Predstavljam zbirko najlepših, ki so na voljo pri nas. Ne bom razkrivala preveč, da ti ne pokvarim presenečenja ob odpiranju.

→ Le Couvent des Minimes 2016

Je prvi na listi želja (slika zgoraj), saj je poleg kozmetike (13 mini izdelkov) v čudoviti škatli skritih še 11 drugačnih presenečenj … npr. šik ‚washi tape’ oz. papirnati samolepilni trak in drugi pripomočki za okraševanje daril ali voščilnic. Cena: 39,90 €, na voljo je v Nami (Ljubljana) in večjih Muller drogerijah.

 

→ Lush 12 Days of Christmas 2016

lush-lepotni-adventni-koledar-2016-beautyfullblog

Všeč mi je, ker skriva 12 naravnih, ročno izdelanih Lushevih ‚full size’ izdelkov omejenih prazničnih izdaj in ker bi v čudoviti škatli lahko potem shranjevala klobuke ali lasulje. Kar predstavljam si, kako bi mi praznično dišalo vse stanovanje. Cena: 75, 95 €, na voljo je v Lush trgovini v Ljubljani, Mariboru in Kopru.

 

→ Essence Cosmetics Holiday Beauty Box

essence-holiday-2016-lepotni-adventni-koledarOdštevanje do Božiča si je Essence za razliko od lani, ko je ponujal le izdelek za nohte, zamislil v družbi omejenih izdaj najbolj prodajanih izdelkov in nekaj ljubkih presenečenj. Cena: 24,99 €, na voljo v drogerijah Muller, Dm, Leclerc.

 

→ Alessandro Xmas Advent Calendar 2016

alessandro-lepotni-adventni-koledar-2016-beautyfullblogDevet trendnih lakov za nohte ter kup izdelkov za nego nohtov in rok ti lahko res polepša praznike in, tako kot je lani meni, še vse leto. Plus tega koledarja je tudi, da boš imela na vsaki novoletni zabavi lahko drugačne barve nohtov 😉. Cena: ta hip je že znižana na 39,60 €, na voljo je v spletni trgovini e-kozmetika.si.

 

→ L’Occitane Adventni koledar

loccitane-lepotni-adventni-koledar-2016-beautyfullblog

Kot zadnjega predstavljam L’Occitanov adventni koledar. Všeč mi je tako zelo, da  … ne bom izdala preveč, spremljaj blog, kajti pripravljam presenečenje ;). V letošnjem L’Occitanovem adventnem koledarju je 24 mini izdelkov za res popolno razvajanje; dišavice, izdelki za nego telesa in kože obraza, ter nekaj najbolj prodajnih uspešnic … Je odštevanje do Božiča sploh še lahko lepše?! Cena: 45 €, na voljo je v trgovinah L’Occitane, Nami, Maxiju in večjih drogerijah Muller.

 

Si si že kdaj privoščila lepotni adventni koledar? Imam idejo: deli, ali pošlji ta zapis svojim najdražjim in jim tako in namigni, kako te lahko osrečijo še pred prazniki. Ali pa sodeluj v nagradni igri, v katerem ga lahko dobiš L’Occitane Adventni koledar 2016 … klik-klik.

→♥ Preberi pa tudi kako lahko enostavno adventni koledar izdelaš sama.

Maham … v upanju, da zapis preberejo tudi moji najdražji ;),

Nika

 

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a prva na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografije: Promocijski material

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
 • Ana
  18 novembra, 2016

  Jaz drugi leto navijam za se vecjo zbirko pri nas lahko dosegljiv ad. koledarjev. Upam na Nuxe-ovega 😉
  Imam precej podobno objavo v osnutkih, pa bom ob priliki raje tvojo podelila 😉

  • NIKA
   18 novembra, 2016

   Se strinjam Ana, več bi bilo lahko koledarjev z negovalnimi izdelki, kot so v tujini Decleor, Nuxe, Clarins … pa kakšen z dišavami bi bil tudi lahko ;). Že v naprej hvala za deljenje.

Previous
O dlakah brez dlake na jeziku
Na voljo pri nas: lepotni adventni koledarji 2016