Zakaj moraš obiskati ljubljanski sejem kozmetike Love Beauty tudi ti

Če si ta hip na mojem blogu, potem te kozmetika zanima. In to je že zadosten razlog. Ampak našla sem jih še nekaj, ki te bodo prepričali, da v soboto 9. in nedeljo 10. aprila 2016 obiščeš sejem kozmetike in lepote LOVE BEAUTY, ki bo na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani.

Beautyfullblog sejem kozmetike ljubljana 2
Lahko tudi v Ljubljani pričakujemo toooliko razstavljalcev?

Top 7 razlogov za obisk sejma

Sama jih ne potrebujem veliko, že to, da bom na enem mestu spoznala vse novosti lepotnega področja, je dovolj. Zato se vsako leto odpravim na katerega od kozmetičnih sejmov v tujino, za nič na svetu pa ne bi zamudila tega doma.  In tudi tebi priporočam to, ker:

  1. bo prvi tovrstni sejem, ki bo v Sloveniji povezal vso lepotno industrijo. Pod isto streho bo gostil razstavjalce zanimive za profesionalne uporabnike (npr. kozmetični salon) in razstavljalce zanimive za lepotno navdušenko, končno uporbanico kozmetičnih izdelkov in storitev (npr. mojo prijateljico, ki je nora na lae za nohte). Po domače, na sejmu boš lahko občudovala, spoznavala ali kupovala stvari za v salon ali kozmetično torbico.
  2. se boš lahko naučila nekaj novega. Takšni sejmi so naložba v znanje, Love Beauty pa še posebej, saj pripravlja zanimiva predavanja – od strokovnih pa vse do splošnih tem. In če kakorkoli deluješ na področju kozmetike, moraš v svoje znanje vlagati.
  3. si boš lahko oči napasla ob kreacijah, ki jih bodo ustvarjali mojstri na frizerskem šovu in tekmovalci na tekmovanjih v izdelavi nohtov, poročnega ter domišljijskega make-upa.
  4. boš lahko spoznala pomembne osebnosti (domače in tuje) na področju kozmetike. Predstavitev svojih lepotnih izkušenj, najbolših trikov in spoznanj so že potrdili
    • Nico Baggio, makeup stilist, ki sodeluje z mnogimi slavnimi imeni (Naomi Campbell, Versace, Dolce&Gabbana …)
    • Emeše Bačkai, priznana make up stilistka novega pristopa ličenja, ki je zadnjih letih postala ena od najbolj prepoznavnih makeup artistov na področju srednje Evrope in Balkana
    • Emperatrizz, eden najboljših slovenskih umetnikov ličenja, hairstylinga, specialnih efektov
    • Evgen Gec, lepotni strokovnjak in avtor številnih knjig in učbenikov, ki se uporabljajo v naših šolah
    • Kristijan Petek, eden najbolj priznanih mojstrov frizerstva in frizerskih showov pri nas in v Evropi
    • Romana Praprtonik, avtorica knjižice »Ko boli do neba-Nevropatska bolečina«, ki je vodnik za ljudi, ki se srečujejo s težko bolečino nog.
  5. boš dobila uvid v prihajoče lepotne trende in 2000 novih fotk za socialna omrežja 😉.
  6. se boš lahko družila in spoznala veliko ljudi s podobnim zanimanjem, hobijem ali delom.
  7. boš tako pripomogla k razvoju lepotne ponudbe v Sloveniji. In takšnega sejma, da postane zgodba o uspehu in vsakoletni #MustSee vsake lepotne strokovnjakinje, blogerke, novinarke, navdušenke … Sama sem nenja, da bo vsak evro, ki ga bom za lepoto zapravila v Sloveniji in ne v tujini, trikrat obogaten in bom tako nekoč res lahko tudi pri nas občudovala ponudbo, ki je ta hip na voljo le v tujini.
  8. kaže, da bo tisti vikend vreme kislo (to se še ne ve, je pa dober izgovor ;)), na sejmu pa bo pisano in zagotovo dišalo po pomladi.
Beautyfullblog sejem kozmetike sminke
Če že ne toliko razstavljalcev kot v tujini, pa bo zagotovo veliko lepotil, ki jih boš lahko preskusila,
Beautyfullblog sejem kozmetike makeup
… brezplačnih priložnosti za preiskusit kaj novega,
Beautyfullblog sejem kozmetike laki
… dobrih nakupov,
Beautyfullblog sejem kozmetike NIka Veger
… novih spoznanj in navdihov. Tudi takšna, da so otroci res pridni, ko je mama srečna ;).

 

Vstopnice lahko kupiš na blagajni sejma. Cena dnevne vstopnice (enkraten vstop) je 6€, dvodnevne pa 10€. Vstopnica velja za ogled celotnega sejma, če bi si želela ogledati tudi profesionalni del sejma pa pridobi brezplačni vaucher.

Več o sejmu LOVE BEAUTY, ki ga organizira slovensko podjetje s tujim partnerjem Health and Beauty iz Nemčije, kateri s svojim udejstvovanjem v Evropi že 30 let uspešno organizira BEAUTY FORUM dogodke (npr. dobro poznani Munchenski sejem), si lahko prebereš na www.sejemkozmetike.si ali na njihovi FB strani.

Maham na snidenje … na sejmu seveda ;). Vesela bo, če ta zapis deliš ostalim ljubiteljicam kozmetike, da jim informacija o dogodku slučajno ne udie. Hvala,

Nika

 

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a prva na mail obveščena o novih zapisih ♥

Fotografije: so tokrat nekoliko slabše, ker so posnete že pred časom 😉

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.