Trend: poletni glasbeni festivali 

Svoj prvi festival sem doživela pri šestnajstih, v Amsterdamu. Pojma nimam kakšen je bil ‚lajnup’ ali kako se je festival imenoval, spomnim pa se, da je bila takrat v modi srebrna.  Debele platforme, veliko plastike in ‘space’ detaljev. Letos nameravam obiskati vsaj tri poletne festivale … zaradi dobre muzke, predvsem pa zaradi druženja in sproščene energije.

trend poletni glasbeni festivali

Kam in s kom?

Letošnjih festivalov se bom na stara leta spomnila po glasbi, zagotovo pa tudi po tem, s kom sem jih doživela in kakšen je bil modni utrip na njih ;). Še dobro, da bodo tokrat noči pod zvezdami bolj udobne, kot tiste pri rejverskih šesnajstih.

Glasbene in modne note združujej poletni glasbeni festivali.
Glasbene in modne note združujej poletni glasbeni festivali.
  • Ta hip na FB strani Beautyfullblog poteka nagradna igra za dva izdelka iz spodnjih fotografij, pri kateri sodelujoči sporočajo, katere festivale in s kom bodo obiskali. Če ne zaradi bjutiful nagrade, pa na FB skoči vsaj po idejo.
  • Super spletna stran, kjer lahko spremljaš vse večje poletne glasbene festivale (v glavnem Evropske) je Music Festival Wizard.
  • Na moji listi želja so: Ultra (Split, od 15 do 17. 7) ali after na Hvaru, eden od Tolminskih festivalov, Metal Days (od 24. do. 30. 7.) ali Over Jam Festival (16. do 19 8. )).
Noge v belem pesku, srce v pisanih oblakih pozitivne energije ... tak je bil občutek na Gilijih in tak bo najbrž Gilijev festival Mucic Against Rubbish.
Noge v belem pesku, srce v pisanih oblakih pozitivne energije … tak je bil občutek na Gilijih in tak bo Gilijev festival Mucic Against Rubbish.

Modno lepotna fešta

Festivali so postali tudi modno lepotna paša za oči, na katerih svojo garderobo in trende predstavljajo številne zvezdnice, trendseterji, blogerke … Modni miks letošnjega festivalskega poletja so cofki, živahne barve v kombinaciji z belo, perje in indijanski motivi. Zato že vem, da bom v kovček za stajling na glasbenih festivalih dala te kose:

poletni-glasbeni-festivali-by-Beautyfullblog 7
Neon obleka z indijanskimi detajli Maison Skotch.
music festivals pearl handband by Beautyfullblog
Miks pisanih zapestnic. Takšnih, ki so narejene v različnih državah in zapestnice prijateljstva, kot je ta zeleno-oranžna, Pura Vida (licila.si ali malinca.si). Potem jih z veseljem podarim komu za spomin.
poletni-glasbeni-festivali-mass-sandali-s-cofki-by-Beautyfullblog 1
Sandali s cofki. Obožujem te nizke, udobne in srebrne (pašejo povsod!) Mass.
poletni-glasbeni-festivali-by-Beautyfullblog 9
In še kup lepotil
gilli-island-music-against-the-rubish-by-Beautyfullblog
Nakit za lase. To super trak-elastiko iz malih ‘gumic’ mi je ustvarila osem letna nečakinja Jedrt.  Vedno jo imam pri roki, saj polepša vsako fizuro, dobro ukroti skodrane lase, ji ne škoduje ne morje in ne bazenska voda in je prav posebno,  otroško pisana.
Odišavljena krema za roke in mleko za telo. Igrivo festivalskega dizajna in poletnega vonja sta Summer And Spice krema za roke #OMG in mleko za telo Wild Child.
Odišavljena krema za roke in mleko za telo. Igrivo festivalskega dizajna in poletnega vonja sta Summer And Spice krema za roke #OMG in mleko za telo Wild Child.
Kremo za začito pred soncem. Priporočam Vichy Ideal Soleil Obarvana zaščitna krema proti temnim lisam SPF 50, ker odlično zaščiti, tenira in nova različica tudi dolgotrajno deluje proti hiperpigmentaciji. Preskusila sem jo in koža je z njo videti res lepa, kot bi bila napudrana z dobrim pudrom.
Kremo za začito pred soncem. Priporočam Vichy Ideal Soleil Obarvana zaščitna krema proti temnim lisam SPF 50, ker odlično zaščiti, tenira in nova različica tudi dolgotrajno deluje proti hiperpigmentaciji. Preskusila sem jo in koža je z njo videti res lepa, kot bi bila napudrana z dobrim pudrom.
poletni-glasbeni-festivali essence-summer-fun-mascara-by-Beautyfullblog 3
Obarvano maskaro za trepalnice in obrvi. Ta Essence Summer Fun Eyebrow Lash And Hair Mascara je noro lepega odtenka,v kakšen makeup jo bom vključila, pa poglej tukaj.
poletni-glasbeni-festivali Summer&Spice-by-Beautyfullblog 4
Dišečo osvežilno vodico za telo. Na poletje me bo lepo spominjala Summer And Spice Forevef On Vacation Sprej za telo s parfumom (jasmin, marelice, mango).
Essenece Summer Fun Lipstick pen Oriflame The One Lipgloss
Poudarek za ustnice živahne barve. Ta hip mi je všeč intenziven roza (a ne bleščeč) odtenek, kot ga pričarata svinčnik za ustnice Essence Summer Fun Lipstick Pen, odt. 02/ Girls Just Wanna Have Sun in tekoča mat šminka Oriflame The One Lip Sensation Matte Mousse, odt. Satin Rose.
poletni-glasbeni-festivali neon-tatoo-by-Beautyfullblog 1
Tatu. Lani so bili modni kovinskega videza, letos z neon barvo ali bleščicami. Obe različici sem našla na e-kozmetiki.si.
Indian purse by Beautyfullblog
Mini torbičko za vrednosti, ki jo lahko spravim kar pod obleko.
Gili Air by Beautyfullblog
Huda sončna očala. Ta na sliki so pravzaprav že stara, a vseeno so mi všeč in ni mi škoda, če jih bom izgubila ;).
burning man
Sanje za prihodnje leto … festival kreativnosti in glasbe Burning Man, na katerem v soju neonskih luči, umetniških inštalacij in elektronske glasbe za deset dni oživi puščava v severni Nevadi.

Kateri pa je tvoj najljubši poletni glasbeni festival? Upam, da so ti bili namigi za pakiranje všeč, sicer pa bom vesela, če mi v komentar zapišeš svoje najljubše modne in lepotne favorite. Hvalaaa.

 

 Poglej pa tudi zakaj si tako zelo želim, da bi spet obiskali Gili otoke.

 

Maham in komaj čakam, da se srečamo pod kakšnim odrom ;).

Nika

 
*Fotografije: Karinartistic, splet

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
  • Katja Nail2Express
    27 junija, 2016

    Odlična objava. ❤ Čisto si me ‘popeljala’ v poletne žurerske spomine. 🙂

    • NIKA
      27 junija, 2016

      Hvala … jaaaa, sem uživala tudi v svojih spominih … zato sem se razpisala ;).