The Body Shop na voljo v Sloveniji

Zadišalo je! Po dolgem čakanju, da se tudi v Sloveniji pojavi The Body Shop, je zdaj ta končno na voljo.h

The Body Shop Slovenija bbmulj Beautyfull Blog

Moji spomini na TBS (The Body Shop) so stari. Spomnim se ga iz tujih revij in potovanj, a prvi izdelek sem v celoti preskusila, ko mi ga je, kot svojega najljubšega, podarila blogerska kolegica Cindy. Vaniljev balzam za ustnice je potoval z nami na Tajsko in tako za vedno odišavil spomine … in priklical željo po preskušanju ostalih izdelkov.

The Body Shop je …

Zgodba se je začela leta 1976 z Anito Roddick, ustanoviteljico prodjetja The Body Shop. Poleg kakovostnih izdelkov, ki jih je ustvarjala, je bila prepričana, da lahko s podjetjem spreminja tudi svet in dela dobra dela. Tako je The Body Shop:

 • prva svetovna lepotna blagovna znamka, ki se je začela boriti proti preizkušanju na živalih v kozmetiki in je prvo podjetje, ki je bilo leta 1997 certifcirano z znakom Leaping Bunny.
 • 100 % vegetarijanski in večinoma tudi veganski, že od nekdaj izdelki niso preizkušeni na živalih, saj je pomembno, da se uporabniki izdelkov ne počutijo lepo samo navzven, ampak tudi v sebi.
 • zasnovan zelo preprosto. Gre za preplet naravnih sestavin, starodavnih receptur in sodobne tehnologije.
 • kozmetika, ki prakticira pravično trgovanje. Rastlinske sestavine, ki bogatijo izdelke, dobivajo od manjših pridelovalcev v lokalnih skupnostih iz vsega sveta. Z dobavitelji trgujejo pošteno in jim nudijo poštene cene pod poštenimi pogoji, nemalokrat s tem omogočajo dostojno življenje mnogim posameznikom iz odročnejših krajev sveta.
 • ta hip v lasti brazilskega podjetja Natura Cosmeticos SA. V septembru 2017 so se zgodile spremembe pri lastništvu podjetja The Body Shop, saj je dosedanjega lastnika, podjetje L’Oreal, zamenjalo brazilsko podjetje, ki si bolj prizadeva, da deluje odgovorno do ljudi, živali in planeta.
 • podjetje, ki aktivno sodeluje z organizacijo Cruelty Free International, njihova skupna prizadevanja so leta 2013 privedla k prepovedi preizkušanja kozmetičnih izdelkov na živalih v Evropski uniji.

Kje so izdelki The Body Shop v Sloveniji na voljo ta hip?

V Sloveniji so The Body Shop izdelki od tega trenutka dalje na voljo v spletni trgovini   prihodnosti pa je v načrtu tudi odprtje več trgovin. Držimo pesti, da bo to že spomladi,  v centru Ljubljane ali v CityParku. Nekaj možnih lokacij so si v podjetju Body Shop že ogledali.

The Body Shop Slovenija Beautyfullblog bbmulj

Blogerke smo lahko The Body Shop že preskušale na Beautiful Blogers MeetUpu.

The Body Shop Slovenija bbmulj Beautyfull Blog

Božično linijo zaznamujejo zelo zanimivi vonji.

The Body Shop Slovenija bbmulj Beautyfull Blog

Bi?

The Body Shop Slovenija bbmulj Beautyfull Blog uvoznik

Barbara, prva z leve, je tista, ki je poskrbela, da je TBS zadišal tudi v Sloveniji. Bravo.

 

Kaj pa ti, poznaš The Body Shop izdelke? Imaš svoje favorite, ki mi jih priporočaš za prvi nakup? Hvala za namig v komentarju.

Maham,

Nika

*Fotografije: Marko DelBello Ocepek

5 Comments
 • Ana V
  november 23, 2017

  Preizkušam maslo za telo iz konference in mi noro diši, pa res je negovalno. Na koži ostane vonj čez cel dan, ampak ni moteč. Sigurno bom vse zime redna uporabnica teh masel. Imam pa še nekaj izdelkov na WL. Super da prihaja vedno več znamk tudi k nam.

  • NIKA
   NIKA
   november 24, 2017

   Hihi .. pazi kateri vonj izbereš v nosečnosti, ker te bo za vse življenje spomnil na dojenčka. Predlagam, da nekaj kar ni limited edition … hihi.

 • Lucija
  november 24, 2017

  Mat bronzer honey bronze powder je super.

 • Urska STrazar
  december 18, 2017

  Linija izdelkov za nego obraza Vitamin E in C je fenomenalna. Vonj, ki me vsakic navdusi je Virgin Mojito, kateri pa je zal dostopen samo poleti. Za zimski cas pa prisegam na Shea in Argan oil kolekcijo. Letos me je navdusilo v jesenskem casu tudi maslo za telo omejene izdaje z zanimivim vonjem Vanilla Pumpkin. Za romanticno vzdusje pa poskrbi EDT British Rose.

  • NIKA
   NIKA
   december 18, 2017

   Super, to je pa namig poznavalke ;). Hvala za tale spisek izdelkov in zakaj so ti všeč, nam bo v pomoč pri naslednjih nakupih.Maham, vse dobro!

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*