Še boljše: Melvitine intenzivne vodice

Intenzivne vodice so vlaženje, brez katerega si ne predstavljam svoje nege.

 

Melvita Intenzivna Cvetna vodica Argan beautyfullblog

Priznam, lepotila izbiram tudi glede na embalažo, zato sem bila sprva ob novici, da bodo cvetne vodice Melvita odslej na voljo namesto v stekleni kar v ‘plastični’ embalaži, kar malo razočarana. A ko sem jih videla, so mi postale še bolj všeč; embalaža je lažja in zato tudi bolj priročna za prenašanje s seboj, in kar je najpomembnejše, okolju prijaznejša, saj je v celoti iz recikliranih materialov, ki jo lahko ponovno 100% recikliramo.

Nova embalaža, nova vsebina

Nova pa je tudi njihova vsebina: negovalna formula je obogatena s hialuronsko kislino naravnega izvora, ki kožo navlaži takoj in jo še bolje pripravi na nanos ostalih negovalnih izdelkov in ličil. Intenzivne vodice uporabljam namreč zjutraj in zvečer po čiščenju kože in pred nanosom kreme ali seruma, da kožo še intenzivneje navlažim.

Ob naslednjem kozmetičnem nakupu si bom privoščila Melvita Certificirano organska Intenzivna vodica narcisa, ki združuje organsko limonino vodico in izvleček iz narcise za poenoteno in bolj sijočo polt. Že med prvo, zdaj pa tudi med drugo nosečnostjo, so se mi po čelu namreč pojavili pigmentni madeži. Ker opažam, da je to pri puncah moje starosti vse pogostejši problem, bo eden naslednjih raziskovalnih izzivov odkritje učinkovite nege za poenotenje polti. Imaš kakšno dobro izkušnjo v zvezi s tem?

⇒♥ Poglej pa tudi kateri so moji najljubši Melvitini izdelki, ki jih uporabljam že vrsto let v zapisu Najboljša lepotila organske kozmetike Melvita.

♥ Klikni in me sledi tudi na Instagramu ♥

*Fotografija: Marco DelBello Ocepek

E-novice

This post is also available in: English

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
  • Anna
    2 decembra, 2014

    Hvala Nika sem prečitala. Zdaj me spet mikajo 🙂 Sreča, da imam še dosti časa za premislek, preden mi kje pot prekriža Melvita 🙂

    • nika
      2 decembra, 2014

      Ana na spletni strani http://si.melvita.com/cvetne-vodice,22,2,9231,0.htm lahko preveriš tudi sestavo, nekatere so le destilati rastlince, voda in naravni alkohol (v zelo majhnem odstotku). Sicer pa se ti splača zaviti prav v njihovo trgovino, ker so prodajalke res dobro podučene o sestavinah in znajo svetovati.