Še boljše: Melvitine intenzivne vodice

By 2komentarja No tags Permalink 0

Priznam, lepotila izbiram tudi glede na embalažo, zato sem bila sprva ob novici, da bodo cvetne vodice Melvita odslej na voljo namesto v stekleni kar v ‘plastični’ embalaži kar malo razočarana. A ko sem jih videla, so mi postale še bolj všeč; embalaža je lažja in zato tudi bolj priročna za prenašanje s seboj, in kar je najpomembnejše, okolju prijaznejša, saj je v celoti iz recikliranih materialov, ki jo lahko ponovno 100% recikliramo.

www.oeil-ecoute.com

Nova pa je tudi njihova vsebina: negovalna formula je obogatena s hialuronsko kislino naravnega izvora, ki kožo navlaži takoj in jo še bolje pripravi na nanos ostalih negovalnih izdelkov in ličil. Cvetne vodice uporabljam namreč zjutraj in zvečer po čiščenju kože in pred nanosom kreme ali seruma, da kožo še intenzivneje navlažim. Občasno se z njo popršim tudi za osvežitev.

Poskusila sem že različico z izvlečki cvetov pomarančevca, ki pomirja in mehča kožo in vodico z vrtnico, ki vlaži in obnavlja. Ob naslednjem kozmetičnem nakupu pa si bom privoščila Melvita Certificirano organska Intenzivna vodica narcisa, ki združuje organsko limonino vodico in izvleček iz narcise za poenoteno in bolj sijočo polt. Že med prvo, zdaj pa tudi med drugo nosečnostjo, so se mi po čelu namreč pojavili pigmentni madeži. Ker opažam, da je to pri puncah moje starosti vse pogostejši problem, bo eden naslednjih raziskovalnih izzivov odkritje učinkovite nege za poenotenje polti. Imaš kakšno dobro izkušnjo v zvezi s tem?

 

This post is also available in: English

2 Comments
 • Anna
  december 2, 2014

  Hvala Nika sem prečitala. Zdaj me spet mikajo 🙂 Sreča, da imam še dosti časa za premislek, preden mi kje pot prekriža Melvita 🙂

  • NIKA
   nika
   december 2, 2014

   Ana na spletni strani http://si.melvita.com/cvetne-vodice,22,2,9231,0.htm lahko preveriš tudi sestavo, nekatere so le destilati rastlince, voda in naravni alkohol (v zelo majhnem odstotku). Sicer pa se ti splača zaviti prav v njihovo trgovino, ker so prodajalke res dobro podučene o sestavinah in znajo svetovati.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*