Ocena: maska za lase 7th Heaven Coconut Protein Rescue Masque

Udeleženke Beautiful Bloggers MeetUpa smo med drugim prejele polno škatlo lepotil spletne trgovine Ličila.si, v kateri so bile tudi maske za lase 7th Heaven Montagne Jeunesse. Ker so pakirane v embalaži za enkratno uporabo, sem jih prihranila za preskušanja na potovanjih.

Maska je dobra za lase, malo manj pa za tipično lepotno fotko, saj po nanosu sploh ni vidna.

Na morje s slano vodo

Morda je na prvi pogled videti tako, a moja blogerska logika je, da je masko za lase s kokosovim oljem najbolje preskusiti in najlepše fotografirati v njenem ‚naravnem’ okolju, torej na počitnicah v Indoneziji. Azija mi je med drugim všeč tudi zato, ker lepotne učinkovine rastejo skoraj na vsakem drevesu. Npr. kokos, ki ga domačinke uporabljajo za nego in zaščito svojih lepih, sijočih in dooolgih las. Olje tega oreha naj bi vsebovalo veliko vitamina E, pripisujejo pa mu tudi delovanje proti mikrobom, bakterijam, glivam ter plesnim. Tako lasišče vlaži, zaščiti ter pomiri, hkrati pa naj bi odlično prodiral tudi v lase in jih zaščitil pred vdorom vode, posledično pa lomljenjem in cepljenjem. Sliši se kot odlična nega za moje suhe lase in razdraženo lasišče, zato ga bom v nego las vključila bolj pogosto. ‚Surovega’ ali vmešanega v takšno masko …

 

Ocena izdelka

Maska za lase 7th Heaven Coconut Protein Rescue Masque poleg blagodejnega kokosovega olja vsebuje še izvlečke kvinoje. Po občutku je vsebina bolj kot težki maski podobna lahkemu balzamu. Ni kremasto mastna, zato je najbrž primerna za vse tipe las (tako kot kokosovo olje). Celotno vsebino vrečke sem za 20 minut nanesla na umite lase, nato sem jo izprala, lase pa posušila na zraku. Po enkratni uporabi so bili res bolj voljni in mehki, pa tudi tropsko dišeči.

 

Rajska znamka?

Znamka 7th Heaven (oz. Montagne Jeunesse, kot se je imenovala včasih) je znana po značilnih, pisanih embalažah za enkratno uporabo in po tem, da za dostopno ceno ponuja izdelke z veliko naravnimi sestavinami. Kot podjetje se trudijo, da bi s proizvodnjo kozmetike naravi škodili čim manj, uvajajo celo prakse, ki pripomorejo k obnovi določenega ekosistema. Več o njihovi planetu prijazni naravnanosti preberi na my7thheaven.com.

Beautyfullblog 7th heaven hair mask coconut
V deželi kokosa me je prešinilo: bolje kot da ti pade na glavo je, da si ga daš na lase.
Odlične za na pot … maske za enkatno uporabo 7th Heaven.

Si že preskusila katerega od njihovih lepotil? Kaj pa nego za lase s kokosovim oljem? Vesela bom, če boš tvoje izkušnje delila z mano, ta zapis pa s tvojimi prijateljicami, ki bi jih lahko zanimala nega suhih, dolgih ali poškodovanih las.

Maham (s kokosovim oljem in turbanom na glavi ;)),

Nika

 

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a prva na mail obveščena o novih zapisih ♥

Fotografije: Vstanem (s Huawei p8)

 

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
  • Tina French Vanilla
    17 februarja, 2016

    Super zapis ! 🙂 Sama še teh mask za lase nisem preizkusila, sem pa maske za obraz od te znamke in moram reči, da so mi super 🙂 Posebej tista jagodna in pa tista s sestavinami iz mrtvega morja 🙂 Tako da me zdaj ima, da preizkusim še tole za laske 🙂

    • NIKA
      17 februarja, 2016

      Hvala za komentar Tina, si me opogumila, da jih preskusim še za obraz. Se že nekaj časa spogledujem z njihovo glineno …