LEPOTNO ODKRITJE: Snails

Iiii  bjutiful!!! Če si mamica, potem veš zakaj sem vriskala, ko sem odkrila neškodljiv otroški lak za nohte Snails. Najbrž ti je znano žicanje ”nalakiraj jih še meni, prooosiiiim”, ki se, ko mu nameravaš ustreči, sprevrže v moledovanje ”jih lahko samaaa?!”. Ker je pred vrati poletna sezona, Amaljin rojstni dan in številni pikniki, bo lakiranje nohtov zagotovo ‘must’ in tudi bo, ker je odslej lahko popolnoma varno, za otrokovo kožo, obleke in moje lake.

Beautyfullblog neskodljiv-otroski-lak-za-nohte-snails 

Lak za nohte brez škodljivih sestavin in na vodni osnovi Snails je LEPOTNO ODKRITJE ker:

  • NE VSEBUJE ŠKODLJIVIH KEMIČNIH SPOJIN in strupov in je na vodni osnovi  in tako pralen. Sestavljen je iz treh učinkovin; vode, acrylic polymer-a (prosojna učinkovina za elastičnost, po domače plastifikator) in nestrupenih barv.
  • je HIPOALEGEREN
  • za odstranjevanje ne potrebuješ ‘acetona’, ampak se ODSTRANI LE Z VODO in milom … lahko tudi gobico ali ščetko, če si lak, kot sem ga za preiskus sama, nanesla v treh plasteh.
  • je 100% IZDELAN V EVROPI in tako ustreza vsem evropskim kozmetičnim zakonom.
  • je pakiran v ljubki steklenički s pokrovčkom na čopič (kot pravi lak), ki zelo LEPO NANAŠA BARVO, primerljivo z najboljšimi laki za nohte. Steklenička je BIORAZGRADLJIVA.
  • za nanašanje v večih plasteh (prvi nanos je prosojen, drugi povsem prekriven, tretji pa da močan, intenziven odtenek) ni potrebno, da je prejšnja plast popolnoma suha. Tudi končno sušenje nalakiranih nohtov ni vzgajanje otrok k potrpežljivosti 😉 … lak je SUH PRIBLIŽNO V MINUTI.
  • je pri nas na voljo V BOMBONČKASTIH BARVAH: bleščično vijolični, dveh odtenkih roza (z bleščicami ali brez), bleščično modri, bleščično rumeni, bleščično marelični in temno modri s pisanimi konfeti. Podobno kot z vodenimi barvicami, lahko z mešanjem še ne posušenih plasti ustvarjaš nove odtenke.
  • nanos je obstojen DLJE KOT DO PRVEGA UMIVANJA ROK … po enem dnevu so se mi sprali le mm konic, naslednji večer pa o laku ni bilo več sledi, kar mi (v času šole še posebej) čisto ustreza. 

Neškodljiv otroški lak za nohte Snails (cena: 8,49 €) sem kupila v trgovinici Babadu, v Kristalni palači v Ljubljani ( tukaj klikni za nakup v njihovi spletni trgovini). Na voljo so tudi nalepke in ‘flomaster’ za poslikavo nohtov, na uradni spletni strani pa še nekaj dodatnih odtenkov, nadlak za trše nohte in kolekcija za mamice v odraslih in trendnih barvah, ki seveda sledijo filozofiji znamke.

Beautyfullblog neskodljiv-otroski-lak-za-nohte-snails 3

Beautyfullblog neskodljiv-otroski-lak-za-nohte-snails 2

♥ Klikni in bodi preko Bloglovin’a na mail obveščena o novih zapisih ♥

*Fotografije: Vstanem

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.