Najlepša darila po mnenju Beautyfullblog bralk

Spisek kozmetičnih božičnih daril tokrat sestavljam nekoliko drugače. Sledilke na Instagramu so mi v anketi česa bi se najbolj razveselile pod jelko zaupale svoje želje in nastala je lista najbolj željene kozmetike. To je dobra iztočnica, ki jo lahko izkoristite dragi fantje, prijateljice, sestre, bratje … Pred vami so najlepša darila po mnenju bralk Beautyfull bloga.

💚👉 Izkoristi KODO ZA POPUST NIKA20, za 20% popust ob nakupu vseh izdelkov in kompletov Melvita na spletni strani www.melvita.com od 5. 12. do 12. 12. 2023.**

To so najlepša praznična darila po mnenju bralk Beautyfullbloga

Mislila sem, da bodo želje glede daril v vesolju vseh možnosti zelo različne. A izkazalo se je, da si poleg zdravja, ljubezni, miru in sreče želite še drobnih pozornosti. Mednje ste uvrstile te konkretne predloge kozmetike:

Erborianov hibrid

V prazničnem setu Erborian 2023, kompletu Erborianovi favoriti so CC krema 45 ml v odtenku Cklair ali Dore, CC krema za okrog oči Eye 3 ml prav tako v odtenku Clair ali Dore in nočni serum Skin Theraphy 10 ml. Cena in link do nakupa: 55,90 EUR.

Presenečena sem bila, da je še vedno veliko mojih bralk za naj darilo izbralo Erborian CC- ali BB- kremo. Sprašujem se, ali je sploh še niste preizkusile, ali ste navdušene nad enim hibridom, pa želite še drugega, morda pa so vas premamili ti uporabni božični seti za sijočo kožo?

Melvita, karkoli od znamke

Melvita eko darila nika veger beautyfull blog
Ker vas je veliko želelo predloge za super darila po ugodni ceni, predlagam te melvitine bombončke, v katerih sta krema za roke in balzam za ustnice. Cena in link do nakupa: 14,90 EUR, si.melvita.com

Vesela sem, da imate tudi moje sledilke in bralke željo po ekološki kozmetiki, meni ljubi Melviti. Omenjale ste Izjemano zlato olje L’Or Bio, Toaletno vodico L’Or Bio, različna rastlinska olja …

C20 + C60 Tetraforce Activator

Add Actives C20 Tetraforce Activator je že kultni slovenski izdelek za pomlajevanje kože, letošnja novost, C20 + C60 pa je še bolj učinkovita. Cena in link do nakupa: 39 EUR/ 5 ml

Dober glas seže v deveto vas … pregovor, ki vsekakor velja za kultni serum z 20% koncentracijo derivata vitamina C, C20 Tetraforce. Letos je nova različica, ki poleg 20% C- vitamina vsebuje še visoke koncentracije koencima Q10, fulerena, alfa lipoične kisline …

Dišavno razvajanje

Lush Secret Santa, darilni set iz Božičkove delavnice vsebuje kopalno bombico Magical Santa 
in penečo kopel za večkratno uporabo Candy Cane. Cena in link do nakupa: 19,50 EUR

Odišavljen gel za prhanje, mleko ali maslo za telo bi očaral skoraj četrtino bralk, ki bi se najraje razvajale v družbi izdelkov znamk L’Occitane in Lush. Dovolj jim je tudi ena kopalna kroglica.

V kaj je zavito to etično darilo Lush Secret Santa? Trak je 100 % recikliran poliester, izdelan iz recikliranih steklenic pijač, škatla je izdelana iz 100 % recikliranega kartona, papir pa iz 100 % recikliranega papirja. Pri proizvodnji papirja ne uporabljajo primarnih vlaken in za vsako proizvedeno tono 100-odstotno recikliranega papirja porabijo 70 % manj vode v primerjavi s papirjem iz primarnih vlaken.

Dizajn papirja je oblikovala Laura Tregellas iz dobrodelne organizacije Arthouse Unlimited, ki predstavlja umetniške talente odraslih z zapletenimi težavami v razvoju in potrebami po fizični podpori. Poslanstvo dobrodelne organizacije je nudenje občutka smisla in pomembnosti svojim članom.

Krema za roke s karite maslom L’Occitane

Lahka krema za roke L’Occitane Pudrasti karite. Cena in link do nakupa: 24, 40 EUR

Pogosto omenjena je tudi kultna krema za nego suhih in razpokanih rok L’Occitane. Ta krema za roke je tudi ena mojih najljubših.

Slovenska znamka kozmetike

Veliko vas je omenjalo slovenske znamke kozmetike. Res sem vesela, da nadaljujete zgodbo #podpiramslovensko in #podpiramlokalno. Med najbolj želenimi so izdelki ekološko certificirane znamke Mayarula. Poleg tega pa so vam ljube še Miss Alice Cosmetics, 4 Kids And Us, Nelipot, Glina, Hemptouch, SkinFairyTale. Prav tako pa bi se razveselile bona pri svoji kozmetičarki, v PediViti salonu za pedikuro ali salonu za obrvi LuxBrows.

Mayarula vse leto ponuja sete, v katerih so združeni izdelki za sorodno vrsto nege, npr. vlažilni serum in dnevna krema v Mini jutranjem ritualu. Cena in link do nakupa: 81,80 EUR

Dišava oz. parfum

Dobra četrtina bi se navdušila nad dišečim darilom, parfumom. Najbolj željene so Lancôme dišave ( npr. Idole ali novejša različica Idôle Now, poskusi pa tudi novost La vie est belle L’Extrait). Me letošnjimi in najbolj iskanimi pa so tudi:

  • Guerlain: Rose Centifolia Extrait 1
  • L’Occitanove: 86 Framboise & The Vert Matcha
  • Dior: J’adore L’Or (2023)
  • Prada: Paradoxe Prada
  • Paco Rabanne: Phantom Parfum
Priznale ste, da najpogosteje vzdihujete ob dišavah Lancôme. Najnovejša je La vie est belle L’Extrait. Močan EDP je nežen duet vrtnice in blede perunike, okrepljen z globino lesnega akorda, ki je ujet v zlato stekleničko. Cena in link do nakupa: 107 ,00 €/ 30 ml
Na spisek dodajam še set v katerem je meni ljuba dišava Caudalie The Des Vignes, dišava, zaradi katere dobim kompliment največkrat. V prazničnem darilnem setu 2023 sta poleg dišave še gel za prhanje in krema za roke. Cena in link do nakupa seta Caudalie The des Vignes: 32 €

Krema za obraz

Izbira prave kreme za obraz je zahteven projekt, tako da je sama ne bi podarila za darilo, če osebe in njene kože ne bi poznala res dobro. Ker pa vas je veliko izrazilo, da si želite dobre dnevne kreme, in ker ste v večini moje bralke tudi mojih let, predvidevam, da si želite kreme, ki učinkovito vlaži, neguje in že deluje proti vidnim znakom staranja. Predlagam kremo iz linije Caudalie Resveratrol Lift, saj je tudi senzorično čudovita. Več preberi v tem zapisu.

Cena in link do nakupa: Krema Caudalie Resveratrol Lift bogata dnevna krema, 45,10 € in krema v tubi Caudalie Resveratrol Lift Vlažilna lahka krema, 42,50 €

Šminka v rdečem tonu

Najbolj petične si želite šminke Charlote Thilbury. Če si boš to darilce podarila sama, preberi zapis kako do dobre izbire rdeče šminke. Pri ličilih ste omenjale še pregrešno drage palete Natasha Denona.

Omenjate tudi lepotne pripomočke, med katerimi so najvišje na listi želja bombažne krpice za čiščenje obraza, ekološka britvica in masažna pripomočka valjček iz žada ali Gua Sha.

HVALA vsem, ki ste v anketi izrazile svoje želje in tako prispevale ideje za ta zapis. Če se ti zdi, da bi bil ta ‘spisek’ komu v pomoč, bom vesela, če mu ga pošlješ na mail ali deliš v družbenem omrežju ;). Hvala.

Imam samo jaz občutek, da bo izbira lepih darilc letos res enostavna?

Maham,

Nika

*Fotografije: naslovna Greg Rakozy za Unsplash, PR, Vstanem

** Koda velja ob nakupu vseh izdelkov in kompletov Melvita na spletni straniwww.melvita.com od 5. 12. do 11. 12. 2023. Koda ne velja ob nakupu darilnih setov 3+1 gratis. Različni popusti in kode se ne seštevajo. Različne akcije in darila ob nakupu se med seboj izključujejo, razen rednega darila ob spletnem nakupu nad 59 €. Popust ne velja za pravne osebe ter ne velja na prodajnih mestih Nama, Maxi, Müller, Leposana in Medilek. Ponudba je odvisna od zaloge.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
  • monika-Sugarlove blog
    3 decembra, 2015

    Za moje 3 dobre prijateljice bo izbira res preprosta, pri otrocih tudi ni problem (knjigice) moj fant, aleluja on je pa druga zgodba, če pa kje si pa po vseh teh letih, ko sva skupaj še vedno vsako leto razbijam glavo. Vedno reče, da nič ne rabi, ko bi tudi pri meni bilo tako:):):). Krasna objava in v veliko pomoč vsem iskalkam darilc:).

    • NIKA
      4 decembra, 2015

      Hvala Monika, tudi menije za ženske lažje izbrat kot za moške … očitno, nas razveseljuje en kup malenkosti ;). Si mi pa dala idejo, da pripravim še en nabor moških darilc.