Top sedem eko daril Melvita

Izbira božičnih daril ne bi smela biti preveč zapletena – v njihovi izdelavi ali nakupovanju naj bi predvsem uživali.

Malenkost, ki pride prav vsakemu, je morda družinski DIY projekt, pri katerem z recikliranjem izdelamo praktične in uporabne stvari. Pogosto pa podarjam tudi lepotila, saj kozmetiko poznam res dobro in tako izbira učinkovitih lepotil, ki se jih razveseli vsakdo, zame ni naporna. Najraje poiščem izdelke, ki so lepi že sami po sebi. Tako z zgodbo, ker so npr. organski, varni za uporabo in prijazni do narave, kot tudi z embalažo, da zavijanje in trošenje darilnega papirja ni potrebno.

💚👉 Izkoristi KODO ZA POPUST NIKA20, za 20% popust ob nakupu vseh izdelkov in kompletov Melvita na spletni strani www.melvita.com od 5. 12. do 12. 12. 2023.**

Top sedem Melvitinih prazničnih daril 2023

Navdušenost nad kozmetiko Melvita sem izrazila v zapisu Najboljša ekološka lepotila kozmetike Melvita in opazila ga je tudi ta trajnostna znamka ekološke kozmetike. Zato so me prosili, naj med njihovimi izdelki izberem praznična darila, ki bi jih podarila svojim najbližjim. Tako je nastal ta dišeči izbor meni ljubih Melvitinih daril 2023:

Eko darilo: Šik pozornost za prijatelje

melvita eko darila nika veger beautyfull blog

Prijateljicam bom letos podarila ljubke darilne kompletke, ki vsebujejo ekološke izdelke za odlično vsakodnevno nego ustnic in rok. Na voljo so tri različice; roza za mladostno nego z ekološkim oljem granatnega jabolka, marelična za nežno nego z ekološkim mareličnim oljem in zelena za bogato nego z oljem opuncije.

Darilni kompleti za nego rok in ustnic vsebujejo:

  • Kremo za roke, 30 ml,
  • Balzam za ustnice, 3,5 g,
  • darilno škatlo v obliki bombončka.

⇒♥ Cena in link do nakupa: 14,90 €

Eko darilo: Sanje eko navdušenke oz. krasni argan za razvajanje

To je letošnje najlepše Melvitino darilo, dišeča, negovalna in razvajajoča nega. Je odlična izbira za ženske, ki prav tako kot jaz sledijo trajnostnemu načinu življenja. Komplet vsebuje izdelke z multiuporabnim oljem argana, odličnim za nego kože, saj jo nahrani, učvrsti in zaščiti ter pomaga upočasniti njeno staranje. V kompletu so nežen piling, gel za prhanje in čisto olje argana, izdelek, ki ga res lahko uporabiš na veliko načinov. Arganovo olje je namreč pogosta sestavina vseh receptov za izdelavo domačih mask, pilingov ali druge kozmetike, saj neguje kožo, uporabiš pa ga lahko tudi za zaščito in sijaj las.

💚 Kar mi je pri tej kolekciji še posebej všeč, je embalaža. Ne, ker je krasna, ampak ker je Melvita v želji po zmanjšanju okoljskega odtisa za to novo kolekcijo uporabila embalažo, ki jim je ostala od ene od prejšnjih kolekcij omejene izdaje.

Darilni komplet Čudoviti argan MAXI vsebuje:

  • Nežni oljni gel za prhanje, 140 ml,
  • Arganovo olje, 100 ml,
  • Piling za mehko kožo telesa, 220 g,
  • darilno škatlo.

⇒♥ Cena in link do nakupa: 56,60 €

Eko darilo: Moška praktična nega

Običajno kozmetiko za moške kupujemo kar ženske. In ti se najbolj razveselijo česa praktičnega, učinkovitega in … prav nič ženstvenega. Še posebej všeč jim je, če jim poenostavimo vsakodnevno nego, npr. z gelom za prhanje in šamponom v enem. Formula je učinkovita, nežna in dišeča, v kompletu pa je tudi odličen dezodorant. Darilni komplet za moške vsebuje:

  • Energijski gel za prhanje in šampon 2 v 1, 200 ml,
  • 24-urni dezodorant za moške 2 v 1, 50 ml,
  • darilno vrečko.

⇒♥ Cena in link do nakupa: 19,90 €

Eko darilo: Zlato presenečenje

Ženske, ki so zaznamovale moje leto s svojo energijo, z navdihom ali s pomočjo takrat, ko sem jih najbolj potrebovala, ob praznikih presenetim z darilom, ki si ga same ne bi privoščile. Običajno so prav te ženske najbolj skromne in ne pričakujejo ničesar. A ker so zame naredile nekaj izjemnega, je za te moje zlate superbabe ‘hvala’ lahko le presenečenje, ki vsebuje Melvitino Izjemno zlato olje. Odličen je za nego telesa in odišavljanje las.

Darilni komplet Zlati zakladi:

⇒♥ Cena in link do nakupa: 19,90 €

Eko darilo: Zvezdi zame

Nekaj, kar potrebujem in nekaj za razvajanje, to je darilo, ki si ga običajno podarim ob koncu leta. To bi bila lahko Učvrščevalno olje s super aktivirano močjo rdečega popra (zakaj ga obožujem in uporabljam vse leto, preberi tukaj) in Izjemno zlato olje. Oba izdelka sta odlična nega kože telesa, ki se ju po mojih izkušnjah razveseli prav vsaka ženska.

Darilni komplet Melvitini zvezdi leta vsebuje:

  • Učvrščevalno olje s super aktivirano močjo, 100 ml,
  • Izjemno zlato olje, 100 ml,
  • darilno škatlo.

⇒♥ Cena in link do nakupa: 58,90 €

Eko darilo: Najboljše za dojenčka

Sama sem ekološko certificirano in čisto kozmetiko začela intenzivneje raziskovati in uporabljati ob rojstvu deklet. Ker sem želela, da je kozmetika, s katero čistim in negujem njuno kožo, učinkovita a hkrati preprostih, čistih in ekoloških formul. Letos je v moji družbi spet kup dojenčkov in ta komplet je to, kar bi tudi sama izbrala za prvo kozmetiko mojih otrok.

Darilni komplet za novorojenčka vsebuje:

  • Otroški gel za nežno umivanje las in telesa Bébé, 300 ml,
  • Masažno olje za pomirjanje in sproščanje Bébé, 90 ml,
  • ljubko krpico za umivanje,
  • krpica za umivanje.

⇒♥ Cena in link do nakupa: 29,90 €

Eko darilo: Povabilo k eko negi

Če je tvoja obdarovanka precej zahtevna in nad ekološko nego še ni navdušena, jo k raziskovanju le te povabi s tem darilom, ki vsakodnevno nego spremeni v pravo razvajanje, hkrati pa je kot vsi drugi Melvitini izdelki narejena s skrbjo do okolja. V kompletu so res odlični in meni zelo ljubi izdelki.

Darilni komplet Nepogrešljivi eko izdelki vsebuje:

  • Mlečno čistilno olje, 30 ml 
  • Cvetna vodica damaščanske vrtnice, 50 ml 
  • Vlažilno gladilna krema za obraz, 10 ml 
  • Učvrščevalno olje s super aktivirano močjo, 28 ml 

⇒♥ Cena in link do nakupa: 22,50 €

Zakaj obožujem Melvito?

Ne pozabi, za vsakim Melvitinim izdelkom se skrivajo številne EKOLOŠKE zaveze … Vsebujejo čistenaravne in ekološke sestavine. Prijazni so do kože in nosijo zaupanja vredni ekološki oznaki Ecocert in Cosmebio. Embalaža je okolju prijazna in reciklirana. Zagotovljena je popolna sledljivost – od semena do končnega izdelka (20 sledljivih dobavnih verig). Prek treh filantropskih programov pa prispevajo tudi k zaščiti čebel. Preberi več o tem, kaj podpiraš z nakupom kozmetike Melvita.

Kakšna darila pa boš letos ustvarjala ali podarjala ti? Hvala, ker mi boš namignila v komentarju ;).

Maham,

Nika

*Fotografije: Nika Veger, PR

** Zapis je nastal v sodelovanju z Melvito. Zgoraj omenjeni izdelki in darilca so na voljo v spletni trgovini Melvita.si, nekateri pa tudi na prodajnih mestih Melvite. Koda velja ob nakupu vseh izdelkov in kompletov Melvita na spletni straniwww.melvita.com od 5. 12. do 12. 12. 2023. Koda ne velja ob nakupu darilnih setov 3+1 gratis. Različni popusti in kode se ne seštevajo. Različne akcije in darila ob nakupu se med seboj izključujejo, razen rednega darila ob spletnem nakupu nad 59 €. Popust ne velja za pravne osebe ter ne velja na prodajnih mestih Nama, Maxi, Müller, Leposana in Medilek. Ponudba je odvisna od zaloge.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.