Napovedujem prva: MAC kozmetika v Sloveniji

By 0 , Permalink 0

”Z velikim veseljem vas obveščamo, da bo MAC kozmetika kmalu odprla svoje prvo prodajno mesto v Sloveniji!”, mi je pravkar sporočilo podjetje Orbico, ki je uvoznik te priljubljene make-up kozmetike za regijo.

MAC kozmetika slovenija

Tako bomo kmalu, že jeseni, v nakupovalnem središču Citypark v Ljubljani, lahko uživale ob preskušanju izdelkov te legendarne blagovne znamke ličil, ki je bila sprva priljubljena predvsem pri make-up artistih, zdaj pa ima zveste uporabnice širom po svetu.

⇒♥ MACova trgovina je ta hip v izdelavi, locirana pa je v Cityparku v pritljičju nasproti Thomas Sporta, ob hodniku kjer se gre na stranišča. O datumu otvoritve zaenkrat še molčijo, kaže pa, da bo vsak čas.

Več informacij v zvezi z odprtjem MAC-a še čakam (kdaj točno bo in kje bo samostojna trgovinica … jupi), do takrat pa si listo želja za prvi nakup oblikuj tudi s pomočjo mojega seznama najboljših MAC izdelkov. MAC ima namreč reees širok nabor izdelkov, od super učinkovitih, do ne tako nujnih, zato pred prvim nakupom preveri kateri so tisti, nad katerimi boš res navdušena.

mac kozmetika

TA hip nas MAC že mami s to poletno kolekcijo.

mac kozmetika slovenija

MAC izdelki za vodoodporno ličenje so reees obstojni.

mac kozmetika rdecilo osvetljevalec

Na moji listi želja pa je ta hibridni izdelek, osvetljevalec in rdečilo v enem.

Juhu … si vesela tudi ti? Kateri pa je tvoj najljubši MAC izdelek in zakaj? Hvala za namig v komentarju.

Maham,

Nika

Fotografija: PR

No Comments Yet.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*