L’Occitanova garažna razprodaja: prenova stanovanja 3

Če si mislila, da sem odnesla že pol skladišča lepih stvari iz L’Occitanove garažne razprodaje izložbenih rekvizitov, pripomočkov in pohištva, se motiš. Na policah je ostalo še reees ogromno čudovitih kosov, zato te še enkrat vabim, da si jutri, v četrtek, 20.10. 2016 ob 17ih ali vse naslednje dni do 29. oktobra (od 12h do 19ih) rezerviraš čas in prideš iskat čudovito vazo, skledo, košaro, božični okrasek …

garazna-razprodaja-loccitane-40

BOŽIČNI KOTIČEK

Ker sem ravno omenjala božične okraske … na policah skladišča je kup čudovitih kosov, npr. zlate oljčne vejice, venčki, bela drevesca, rože … Za enega od letošnjih aranžmajev bom uporabila kar skledo in pripadajoči pladenj ter druge rekvizite, ki bodo na voljo na L’Occitanovi Garažni razprodaji:

  • venček z zlatimi oljčnimi vejicami
  • zlate oljčne vejice
  • lesen podstavek za svečo
  • umetno sadje

loccitane-garazna-razprodaja-skleda

garazna-razprodaja-loccitane-35

garazna-razprodaja-loccitane-36

garazna-razprodaja-loccitane-39

garazna-razprodaja-loccitane-37

Kaj praviš na kombinacijo zlate, srebrne in rdeče? Vsekakor se na Instagramu in Facebooku javim še jutri, direktno iz L’Occitanove garažne razprodaje izložbenih rekvizitov in poročam, kaj lepega sem še našla.

 

P. S. : Z L’Occitanovo garažno razprodajo izložbenih rekvizitov želi L’Occitane Slovenija obeležiti 15 let obstoja te čudovite znamke v Sloveniji in 40 let obstoja na sploh. Garažna razprodaja se bo pričela z dobrodelnim dogodkom  20. 10. ob 17. uri. Ves izkupiček od prodaje tega dne bo L’Occitane namenil podpori projektom centra slepih športnikov ‘Vidim cilj’. Naslednje dni, od 21. do 29. 10., pa bodo vrata razprodaje odprta med 12. in 19. uro. (nekaj izdelkov bodo še sproti dodajali, ker so police res peolne ;)) Potekala bo v skladišču Goya v Ljubljani pri BTC-ju (za navigacijo vnesi naslov Cilenškova ulica 42, Ljubljana).

⇒♥ Poglej pa si tudi:

Maham na snidenje ;),

Nika

*Fotografije: Karina Vešeleni za Beautyfull Blog

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
  • Nyx's Beauty Blog
    20 oktobra, 2016

    Kako so lepe stvari in sem totalno vesela, da grem jutri v Lj, da si grem po par malenkosti!
    Xoxo, A.

    • NIKA
      20 oktobra, 2016

      Super, potem se vidimo.