Grazia Beauty Awards 2016

Včeraj je bil v Ljubljani praznik lepote, podelitev nagrad najboljšim lepotnim izdelkom po mnenju strokovne žirije, Grazia Beauty Awards 2016. Med 111 sodelujočimi izdelki so strokovne žirantke, podelile nagrade izdelkom v kategorijah makeup, nega las, nega obraza, nega telesa, dišava. Kdo so žirantke in kateri so zmagovalci poglej tukaj. Vsem dobitnikom nagrad iskreno čestitam, prav tako pa tudi urednici Grazie, Špeli Štamol, za čudovito izpeljan dogodek!

Z 'Vichyjevko' Petro Mlakar Zorko sva na naslovnico Grazie ponosno ponesli tudi Vichy Dermablend 3D Correction.
Z ‘Vichyjevko’ Petro Mlakar Zorko sva na naslovnico Grazie ponosno ponesli tudi Vichy Dermablend 3D Correction.

Izdelki, ki spremenijo življenje

Med zmagovalci je kar nekaj lepotil, ki sem jih že preskusila in so navdušili tudi mene, zato ti jih predstavljam:

  1. Ponosna sem, da sem imela prav jaz prva v Sloveniji možnost preskusiti korektivni puder Vichy Dermablend 3D Correction in ga predstaviti vam, drage bralke. Od takrat ga obožujem, priporočam in uporabljam tudi sama. to je ta puderček, zaradi katerega je moja polt videti #pictureperfect tudi na fotografijah ;).
Grazia Beauty Awards Vichy Beautyfullblog
Zmagovalni izdelek v kategoriji Makeup. Grazia ga je razglasila za izdelek, ki spremeni življenje.

2. Šminka Avon 

Revija Grazia jo je proglasila za najboljšo party šminko, meni pa so Avonovi ‘lipstiki’ všeč, ker so lepo mazljive, ne izsušijo ustnic, so zelo obstojne in so vedno na voljo v velikem številu dobro pigmentiranih odtenkov.

Avon Grazia Awards Beautyfullblog
Krasna šminka v krasnem odtenku.

3. Paleta senčil Essence All about Nudes

Kot visažistka preskušam nešteto ličil in ta paletka je zmagala upravičeno. Vedno znova se sprašujem, kako Cosnovi, znamki, ki Essence izdeluje, uspe ponuditi tako trendne izdelke za tako nizko ceno. Bjutiful nabor srednje pigmentiranih odtenkov, priročna embalaža, dobra mazljivost … Javi mi, če za 3€ najdeš kaj boljšega.

ESSENCE_Grazia Awards Beautyfullblog
Paletka, ki je osnova tako za naravne kot umetelne makeupe.

4. Afrodita Serum za lase 10 v 1

Z negovalnimi olji in dobro sestavo je ta serum za lase postaleden od mojih priljubljenih izdelkov za ukrotitev suhih in neubogljivih las. Všeč mi je, ker las ne oteži in ne zmasti. Ker pomaga rešiti kar deset težav v zvezi z lasmi, je zmagovalec Gracija sijočih las.

AFRODITA Grazia Awards Beautyfullblog
S.O.S. serum za isušene, barvane in neukrotljive lase.

5. L’Occitane Božanski serum za obraz Immortelle 

Kolekcija Immortele je večkrat nagrajena kozmetika in da si to zasluži priča tudi koža moje mame. Nagrado bi si zaslužila kar celotna kolekcija saj z visoko koncentracijo aktivnih sestavin res pomaga ohranjati mladosten videz kože in njen potencial regeneracije. Morda pa je že čas, da jo začnem uporabljati tudi sama, saj deluje proti izgubi čvrstosti in upadli konturi obraza … aaaa … 40ta  ;).

LOCCITANE_ Grazia Awards Beautyfullblog
Čudovit izdelek iz res odlične kolekcije za mladosten videz polti.

Lista želja

Imam dve. Med zmagovalci, ki jih še ne poznam, me je pritegnil Hidrolat Melise. Žirantke pravijo, da v hipu pomiri, osveži in navlaži kožo. Ga poznaš? Z veseljem bi ga preiskusila, ker me je znamka Alchemy Naturals že navdušila s čistilnim mlekom z glino Sacred Clay.

ALCHEMY_ Beauty awards Beautyfullblog
Alchemy Naturals slovi po lepih embalažah in naravnih učinkovinah.

Druga želja pa je, da bi se v prihodnje odvijalo več dobro organiziranih lepotnih dogodkov. Lepo se je družiti z znanimi, prijaznimi in lepimi 😉 obrazi lepotne industrije.

Nika Veger Prisha Justinek
Tokrat so bile zvezde večera lepotne stekleničke, super pa se je bilo družiti tudi s prijatelji iz lepotne industrije. Na fotki s Prisho Justinek.

 

Poznaš katerega od zmagovalnih izdelkov? Kateri pa je tvoj zmagovalec v ličenju, negi obraza, negi las, negi telesa in dišavah? Zapiši prosim v komentar, da ga spoznamo vse. Hvala.

⇒ Poglej pa tudi zakaj bi si morala večkrat privoščiti rdečo šminko.

Maham,

Nika

 
*Fotografije: Vstanem, ilustracije: Mojca Krajnc za Grazia Slovenija

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

No Comments Yet.