Da Erborian CC krema res videz popolne a nenaličene kože?

Erborian CC krema velja za make-up pripomoček, ki da videz naravno lepe, nenaličene kože. Najbolje prodajana CC-krema pri nas je priljubljena tako pri zvezdnicah, profesionalnih visažistkah, kot tudi pri vseh, ki želijo, da puder na koži ni viden, pri tem pa vseeno izdelek skrije nepravilnosti in napakice. Poglej, kako dobro opravi svoje delo in kaj vsebuje.

⇒♥ Preberi tudi: Razlika med Erborian CC- in BB- kremami ter katera je prava zate

Erborian CC krema, je res tako čudežna in zakaj?

Erborian cc krema roze papir

Erborian CC krema je nežno prekrivna CC-krema, ki da povsem naraven videz lepe polti. Na voljo je v dveh odtenkih, svetlejšem Clair za svetlo do srednje temno polt, in temnejšem Doré. Oba odtenka sta, ko ju stisneš na hrbtno stran dlani, bela s čisto drobnimi črnimi pikicami, a v stiku s kožo se čudežno spremenita in prilagodita kožnemu tonu. To je tudi lastnost Erborian CC kreme, zaradi katere se priporočila od ust do ust širijo s temi besedami navdušenja: ”To je korejski čudež! Iztisneš belo kremo, potem pa se v stiku s kožo spremeni v tvojo barvo polti. Skrije napake in ti polepša kožo, a na obrazu sploh ni opazna.”

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog
Korejski čudež …
Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog
… ki je sprva bele barve, …
Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog
… ko jo razmažeš, pa se spremeni v barvo kože.

Glavne učinkovine, te naredijo pravi čudež

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog
Za razliko od pudra je to negovalni izdelek, ki kožo vlaži in pospešuje njeno obnovo.

Čeprav je sprememba barve Erborian CC kreme ob stiku s kožo fascinantna, je resnični čudež to, da ob vsakodnevni uporabi kreme polt postaja iz dneva v dan lepša.

Erborian CC krema za enoten ten kože je namreč obogatena s posebno, meni ljubo sestavino, Centello Asiatico (azijski vodni popnjak). Korejske lepotne blogerke jo priporočajo za izboljšanje videza kože s hiperpigmentacijo ali brazgotinami po aknah, saj res dobro vlaži, pomirja in pospešuje obnovo kože. Med sestavinami so torej:

  • azijski vodni popnjak
  • izvleček medu za vlaženje in hitrejšo obnovo kože
  • vitamin E, ki celice ščiti pred prostimi radikali,
  • adenozin – sestavina proti staranju, ki omogoča elastičnost in mehkobo kože
  • vitamin B3, ki krepi zaščito kože in poskrbi za poenotenje polti.
  • mineralni in kemični zaščitni faktor ZF 25

Ni pa pomembno samo kaj vsebuje, ampak tudi česa ne: to so sulfati, parabeni in ftalati. Poleg tega ne maši por. Če imaš težave s porami, ti svetujem, da pred nanosom Erborian CC kreme uporabiš še primer za zmanjšan videz por.

Razlika med Erborain BB in Erborian CC kremo

Se ob tem sprašuješ kako se CC razlikuje od BB kreme? i BB krema je lepotni balzam oz. Beauty Balm, ki poskrbi za nego kože in rahlo prekrivanje napak v enem. CC krema pa poleg vsega kar opravi BB krema, še zelo dobro poskrbi za poenotenje polti (Colour Correction).

Če imaš torej manjše pigmentne madeže, pegice ali drugače neenakomerno obarvano polt, izberi CC kremo:

  • izenačuje barvni odtenek kože,
  • osvetljuje kožo,
  • obnavlja in vlaži kožo,
  • zagotavlja zaščito pred UV žarki.

Več o razlikah med vsemi Erborian CC in BB kremami preberi v zapisu Erborian BB- in CC- kreme: Razlike in katera je prava zate.

Moja izkušnja in priporočila za uporabo Erborian CC kreme

Erborian CC krema je hibridni izdelek, nega in puder v enem. Zato jo lahko naneseš:

  • samostojno, kot nego, na očiščeno kožo po uporabi tonika
  • kot primer, po uporabi nege in pred uporabo korektorja ali prekrivnejšega izdelka, npr. pudra
  • kot puder, po uporabi vsakodnevne nege
  • Erborian CC krema ima tudi zaščitni faktor. To je dovolj za vsakodnevno zaščito, sicer pa jo uporabi po nanosu kreme za zaščito pred soncem.

Za celoten obraz jo v velikosti graha na kožo lahko naneseš kot kremo, kar s prsti, ali kot puder, s čopičem. Je prijetne teksture in se res hitro zlije s kožo, zelo enostavno pa jo zabrišeš tudi na vrat ali dekolte. Zato je odlična izbira za vse, ki težko najdejo ustrezen ton pudra. Edino res res svetlim, že skoraj belopoltim je tudi svetla Clair Erborian CC krema lahko neustrezna.

Erborianove izdelke uporabljam že skoraj deset let, spoznavanje s to korejsko znamko sem pričela prav s spoznavanjem CC-kreme. Uporabljam jo sama in tudi za profesionalno ličenje. Zato v tem blogu odgovarjam še na nekaj drugih vprašanj, ki mi jih pogosto zastavljate, kot npr. ali lahko oba odtenka mešaš, ali je potrebno za obstojneši nanos uporabiti fiksir, ali lahko z njo prekriješ podočnjake …

P.S.: Jaz uporabljam svetlejši odtenek Clair, razen po počitnicah v tropih, ko je moja polt kljub zaščiti bolj zagorela.

Cena in kje Erborian prodajajo

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Izdelek je na voljo v dveh velikostih:

  •  za 15 ml boš odštela 22,50 €
  • za 45 ml pa 45,80 €.

Kozmetiko Erborian lahko kupiš v Nami, Maksiju, izbranih drogerijah Muller in na slovenski spletni strani erborian.si, kjer so pogosto tudi posebne akcije, na voljo pa so tudi vzorčki.

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Pogosto se jezim nad zvezdnicami, ki pod sliko popolnega, sicer naravnega videza, objavijo pripis #nomakeup. Videz, kot da nisi naličen, največkrat zahteva veliko make-upa in časa. Predvsem pa je pogojen z zelo dobro izbiro izdelkov, ki so učinkoviti, a se popolnoma zlijejo s kožo. In prav takšna je Erborian CC krema. Da videz nenaličene, naravno lepe kože.

Že poznaš Erborian CC kremo? Te v zvezi z njo zanima še kaj? Vesela bom pogovora, tvojih izkušenj v komentarju. Hvala.

Maham,

Nika

*Fotografije: Nika Maja Krek. Fotografije niso obdelane.

** Če so ti všeč te rože iz papirja, jih lahko naročiš na [email protected].

*** Zapis ni sponzoriran, objavljam ga zaradi navdušenja nad izdelkom.

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

2 Comments
  • Špela
    15 januarja, 2019

    Ali je možno kje dobiti tester kreme? Hvala

    • NIKA
      30 januarja, 2019

      Zdravo Špela, mislim, daimajo testerje v Maksiju. Sicer pa ga boš zagotovo dobila, če se obrneš na uvoznika, podjetje Stillmark d.o.o. in jih lepo prosiš, da ti pošljejo vzorček kreme. LP, Nika