Spoznaj CC kremo, ki da najlepši videz nenaličene kože

Pogosto se jezim nad zvezdnicami, ki pod sliko popolnega, sicer naravnega videza, objavijo pripis #nomakeup. Videz, kot da nisi naličen, največkrat zahteva veliko make-upa in časa. Predvsem pa je pogojen z zelo dobro izbiro izdelkov, ki so učinkoviti, a se popolnoma zlijejo s kožo. In prav takšna je Erborian CC krema. Da videz nenaličene, naravno lepe kože.

Erborian cc krema roze papir

Erborian CC krema

Erborian CC krema je dobro prekrivna CC krema, ki da povsem naraven videz lepe polti. Se ob tem sprašuješ, kaj za vraga je sploh CC krema in kako se razlikuje od BB kreme? CC krema poleg vsega kar opravi BB krema, še zelo dobro poskrbi za poenotenje polti (Colour Correction). Če imaš torej manjše pigmentne madeže, pegice ali drugače neenakomerno obarvano polt, izberi CC kremo:

  • izenačuje barvni odtenek kože,
  • osvetljuje kožo,
  • obnavlja in vlaži kožo,
  • zagotavlja zaščito pred UV žarki.

Erborian CC krema je na voljo celo v dveh odtenkih, svetlejšem Clair, za svetlo do srednje temno polt, in temnejšem Regular/Doré. Jaz uporabljam svetlejši odtenek, tudi poleti, ko mi ustrezajo srednji (03) odtenki pudra.

Izkušnja ob uporabi

Ko Erborian CC kremo stisneš na hrbtno stran dlani, je bela s čisto drobnimi črnimi pikicami, a v stiku s kožo se čudežno spremeni in natančno prilagodi kožnemu tonu. Za celoten obraz jo v velikosti graha na kožo lahko naneseš kot kremo, kar s prsti, ali kot puder, s čopičem. Je prijetne teksture in se res hitro zlije s kožo, zelo enostavno pa jo zabrišeš tudi na vrat ali dekolte. Se sliši odlična izbira za vse, ki težko najdejo ustrezen ton pudra?

Glavne učinkovine

Erborian CC krema za enoten ten kože je obogatena s posebno sestavino, tigrovo travo (Centella Asiatico), ki jo korejske lepotne blogerke priporočajo za izboljšanje videza kože s hiperpigmentacijo ali brazgotinami po aknah. Med sestavinami so tudi izvleček medu za vlaženje in hitrejšo obnovo kože, vitamin E, ki celice ščiti pred prostimi radikali, adenozin – sestavina proti staranju, ki omogoča elastičnost in mehkobo kože ter vitamin B3, ki krepi zaščito kože in poskrbi za poenotenje polti. Erborian CC krema ima seveda tudi zaščitni faktor, ZF 25. To je dovolj za vsakodnevno zaščito, sicer pa jo uporabi po nanosu kreme za zaščito pred soncem.

Ni pa pomembno samo kaj vsebuje, ampak tudi česa ne: to so sulfati, parabeni in ftalati. Poleg tega ne maši por in jih na videz celo rahlo omili.

Cena in namig za nakup

Izdelek je na voljo v dveh velikostihza 15 ml boš odštela 19,90 € in za 45 ml pa 43,50 €.

Pozor, na dan otvoritve prenovljenega Maxija, 11. 10. 2018, bo Erborian CC krema na voljo z – 30% popustom in darilom ob nakupu.

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

Erborian cc krema korejska kozmetika beautyfull blog

⇒♥ Preberi pa tudi več o Erborian kozmetiki.

Maham,

Nika

*Fotografije: Nika Maja. Fotografije niso obdelane.

** Če so ti všeč te rože iz papirja, pokukaj IG @lampetie_blossom, saj so na voljo pri nas, v Sloveniji.

*** Zapis ni sponzoriran, objavljam ga zaradi navdušenja nad izdelkom in priložnosti, da ga po občutno znižani ceni preskusiš tudi ti.

No Comments Yet.

Leave a Reply

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja


*