Nasveti s tečaja osebnega ličenja

Jeseni je potekala nagradana igra Vichy Teint Ideal pri kateri sem sodelovala kot žirantka in tudi kot izvajalka nagrade, tečaja osebnega ličenja.

Beautyfullblog Nasveti s tečaja osebnega ličenja 2

Vem, takšne nagrade si želiš tudi ti, saj pomeni učenje ličenja ena na ena, korak za korakom, lahko tudi s tvojimi ličili. Cilj je, da se spoznaš z večino make-up izdelkov, ki jih ponujajo trgovine in odkriješ najnujnejše, ki so potrebni za tri minutni, poslovni ali večerni makeup. Seveda osvojiš tudi tehnike ličenja, ki so potrebne za to. Skratka tečaj, ki je popolnoma prilagojen na predznanje, želje in obrazne ter kožne karakteristike učenke. Ampak tokrat je v nagradni igri sodelovana in bila izbrana Simona Ribič. Ker sem kasneje izvedela, da je tudi sama lepotna blogerka, je izkušnje iz tečaja opisala kar sama.

Beautyfullblog Nasveti s tečaja osebnega ličenja

Top 7 make-up trikov po izboru nagrajenke

”Kljub temu, da sem z ličili kar spretna, sem se naučila nekaj zelo uporabnih trikov in spoznala kaj bodo doprinesli k moji rutini ličenja”, je priznala Simona in izluščila katere bi znali biti zanimivi tudi tebi:

Beautyfullblog Nasveti s tečaja osebnega ličenja 3

 

  1.  Vse izdelke najprej nanašamo na hrbtno stran dlani. S tem preprečimo, da bi na obrazu nastale packe zaradi prevelike količine izdelka in ličilom omogočimo, da se ob toploti kože že nekoliko stopijo in tako lepše razmažejo po obrazu.
  2. Maskaro najprej nanesemo na zgornjo stran trepalnic, tako zagotovimo, da so na obeh straneh premazane in da so videti črne tudi ko mežikamo.
  3. Tekoči ali kremni puder nanašamo z mokro gobico, saj nam to zagotavlja enakomeren in bolj naraven videz.
  4. Za večjo prekrivnost puder in korektor na kožo tapkamo, da se lepo usede.
  5. Za daljšo obstojnost senčil tudi na veke, po uporabi korektorja ali pudra, nanesemo puder v prahu. Pomembno je, da ga nanesemo takoj zatem, ko smo veko potapkati in tako odstranili   odvečni puder, ki se je med mežikanjem nabral v gubi.
  6. Kadar se nam pod očmi naberejo drobci senčil, se jih lahko znebimo s pahljačastim čopičem. Tako pometemo le prah, nanos pudra pa ostane nedotaknjen.
  7. Pri kombiniranju senčil v različnih barvah lahko, neglede na barvo oči, uporabimo pravilo kontrastnih barv: npr. izberemo marelično ter svetlo modro barvo.

 

S klikom na Simonin blog Beauty of a Lemon, boš najbrž odkrila še kakšen trik več, jaz pa sem se odločila, da temu zapisu dodam še povezavo na nasvete, kako narediti trenden pastelen, marelično sijoč videz, ki ga je Simona izbrala za ‘to-se-moram-naučiti’ na tečaju.

Beautyfullblog Nasveti s tečaja osebnega ličenja Vichy nagrajenka

Si tudi ti s tem zapisom odkrila kaj novega?

red-exclamation-markNe pozabi, pravkar na blogu poteka nova Vichyjeva nagradna igra v kateri lahko osvojiš čudovito torbico in puder Teint Ideal, ki sva ga s Simono uporabili tudi za ustvarjanje zgoraj omenjenega looka.

 SLEDI MI na Bloglovin’ in bodi prva obveščena o novih zapisih 

*Fotografije: Vstanem

E-novice

What do you think?

Vaš e-naslov ne bo objavljen. * označuje zahtevana polja

1 Comments
  • Anna
    9 aprila, 2015

    Prekrasen make up sta ustvarili 🙂